Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 14 juli 2009

Maximum på mitt sol-ställe, svårt att sova som vanligt, ännu ett fenomen på gymmet samt pyssla lite hemma

Igår var jag bara tvungen, solen kom ju äntligen fram, så jag pressade mej i bikinin, packade filt, en colaburk och en katt-tidning och åkte mot Jätten. Men vad fick jag se när jag kom fram… Cirkus Maximum!! På mitt sol-ställe!! Jag hade allvarliga planer på att köra bort dom, men så insåg jag att vi alla måste samsas under guds blå himmel  Så jag la mej lite längre bort. Och där hade de inte klippt gräset, så det kryper ju på hela kroppen fortfarande, känns det som. Men ett par timmar solade jag bort i alla fall. Låg och läste min tidning, det var lite sphynx-tema och en domare pratade om standarden. "En sphynx ska absolut inte se söt ut"… Haha Sune, släng dej i väggen…  Och så glodde jag in i Maximums beteshage. Tråkigt nog så var det bara hästar där, kunde väl varit lite elefanter, kameler eller nåt annat som man inte riktigt är van att se  Fast cirkus-hästar är riktigt vackra och ståtliga att se på!
På kvällen var det mat, "Lotta på Liseberg" och "Beck" och sen var den kvällen slut Har fortfarande svårt att sova men nu blir inte klockan 5-6 i alla fall, men säkert 3. Det är tillräckligt för att min skalle inte ska må så bra. Den här veckan gick jag upp till full dos Keppra, 1000 mg/dygn, så jag vet inte riktigt vad jag vågar pilla i mej i sömntablettsväg och så heller. Men imorrn ska jag upp tidigt, vaxa benen kl 10, så imorrn kväll kanske jag somnar skapligt i alla fall 
Annars en helt vanlig dag hittills. Tränat. Idag var det betydligt mindre folk. Vet inte om det normala är att man kör typ måndag, onsdag och fredag eller nåt. Skönt när man slipper trängas vid maskinerna. Och igår fick jag se en ny, men dock inte helt oväntad, del av det hela; Kärringar som "paxar" maskiner åt varandra, "Näe den cykeln är upptagen, hon är bara på toa!"… Trodde man slutade med sånt i mellanstadiet… För det första, hur pass seriös träning är det om man ORKAR sitta och prata skit med nån samtidigt som man t.ex. cyklar?? Och för det andra, ska man gå på toa så lägg åtminstone vattenflaska eller handduken eller så på cykeln så det syns att den används, när kompisen ska "paxa" så blir det ju bara löjligt.
Sen så har jag tvättat. Högen med tränings-tshirtar började bli stor, haha. Ska köra lite med dammsugaren sen när jag får lust och energi till det, Annika och Jerker kommer och hälsar på ikväll och då kan det ju få se någorlunda anständigt ut  Borde kanske bada katterna också, men det orkar jag inte, det får bli en annan gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar