Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 6 juli 2009

En period av sömnlöshet och såklart mycket tankar, två bilder med ett år emellan…

Har varit och tränat. Ganska skönt att vädret är sämre, man behöver inte ha dåligt samvete för att man sitter inomhus och inte gör nånting  Trött som fan är jag. Får ju inte sova på nätterna. Får såna ryck ibland, ögonen klipper, men jag kommer inte till ro, somnar inte. Och när jag väl slumrar så sätter katterna igång och har världskrig… Och som alla vet, när Sandra inte kan sova så sätter hjärncellerna igång och jobbar. Varför har saker varit som de varit? Varför har folk betett sej som de gjort? Varför beter sej folk som de gör? Hur ska framtiden bli? Vad har jag gjort för galet för att allt är som det är? Jag kan lista mina tankegångar i all evinnerlighet. Jag tänker ju så jäkla konstigt också, blir förbannad på saker som bara är med indirekt liksom. Men som i natt… Bara ett exempel i mängden: När folk kom fram och jävligt oförskämt frågade när jag skulle föda, på fullaste allvar… Blir jag förbannad på den som frågar?? Jaa, absolut, men det som kommer upp nu är varför folk runtomkring inte ställde upp på mej?? Bara stod och såg på när jag försökte förklara bort att "Näe, jag är inte med barn, bara fet!". Sånt kommer upp. Är jag inte värd att försvaras?? Måste ju vara en massa undanträngt som kommer upp när jag är passiv och väldigt mottaglig. Och så förstås hundens operation. Vad kommer hända liksom?? Fick ju ingen information om rehabilitering eller så. Försök hålla honom stilla medan det läker liksom, lycka till… Och framtiden. Jag kan jobba. Jag jobbar verkligen jättebra, men vad som inte funkar för mej är ju det här med att söka jobb, presentera sej som världens bästa människa, fjäska, slicka röv. Sånt är jag absolut inte bra på. Ska jag då få räkna med att bli placerad via arbetsförmedlingen på Återvinningen eller Samhall?? Hur ska min framtid bli liksom?? Vid årsskiftet har blåmesarna bestämt att jag inte får vara sjuk längre. Är väl även nånstans då som mina stämpeldagar tar slut. Vad ska man leva på då….?? Sex, drugs & rock n’ roll..??  Näe ikväll blir det en Attarax lite lagom till läggdags, jag får snart hjärnblödning av allt.
Vet inte om mitt medicin-byte börjar visa sej nu. Är ständigt trött, seg. Träningen funkar än så länge, men när jag kommer hem blir det inte mycket gjort. Sitter i soffan och bloggar. Till typ 4 personers glädje… Lyssnar på Måns Zelmerlöw. Och står för att det är bra. Är mitt liv på väg mot sitt slut? Man undrar ju fan…
Näe idag är jag bitter, känner jag. Blir så när man inte får sova ordentligt och ständigt går runt och är trött. Det är skönt att inget händer samtidigt som det är vansinnigt långtråkigt. En del dagar har jag varit på vippen att åka iväg till gymmet igen fram på eftermiddagen. Och skallen bubblar bara för man vet att det är drygt en månad tills jag träffar Malin igen.
Bara för att riktigt vrida om kniven så ska jag visa vad som, förutom ett antal klappar på magen och kommentarer från folk som jag trodde stod mej närmre, fick mej att börja träna och tappa matlusten:
Sandra, april -08
Sandra i Egypten, april -08. Typ 52 kg, tränad, fräsch, snygg kropp, om jag får säga det själv…
Sandra, maj -09
Sandra, Birgittas udde, maj -09. Ca 30 kg plus, skengravid, "Bra vibrationer"-varning, strandad val. FET.
Om jag bara kunde fatta… För första gången i livet typ så äter jag ordentligt. Regelbundet och hemlagad mat, knappt nåt godis eller chips eller nåt. Och se vad som hände på ett år!!! Man kan ju vilja dö för mindre…! Men nu har min resa tillbaka till anständighet börjat!  Tack kära högre makter för Nautilus!!! Och TACK till min neurolog för att jag fick byta ut medicinen, som jag på ren uteslutningsmetod antar har något med saken att göra…
Just i fan, GRATTIS Laila på födelsedagen!!!  Hoppas du får en riktigt bra dag och att vädret är bättre än här! 

1 kommentar:

  1. Tänker på dig och förundras över hur idiotiska människor kan vara…Håller nu oxå alla tummar och tassar här hemma för att Elliots operation på onsdag ska bli bra.
    Kram Marie

    SvaraRadera