Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 21 juli 2009

Regn, träning och kattunge-blogg

Ännu en regnig dag är slut. Undra om sommaren är slut nu?? Imorrn skulle det väl bli ganska bra väder, men inga 35 grader direkt och det ska det ju helst vara 
Tränade idag som vanligt. Gick ganska bra, sprang 3 km på bandet. Träffade Pernilla där, så efteråt åkte vi hem till henne och käkade lite glass och pratade skit. Annars så har det inte hänt så mycket mer idag. Har slösat lite energi på katt-världen, rätt så intressant egentligen hur en del är funtade… Sen så har jag mailat lite med en som köpt Nea, en av ungarna i Rasmus’ sista kull, den som inte var riktigt meningen. Men jag tänker inte skriva något om "misstag" eller liknande, för jag har nog aldrig råkat på en mer lycklig katt-ägare! Nea har t.o.m fått en egen blogg, det ni!  Så spännande att följa hennes utveckling! 
Sen så har pappa precis varit här med Elliot. Han får sova här i natt då mor och far åker till Gotland tidigt imorrn bitti. Så nu ska vi vara husvakt i några dagar. Förra året var det så varmt att det inte gick att vara inomhus, vi t.o.m sov på altanen. Tror inte vi behöver oroa oss för sån värme den här gången  Blir spännande med fem katter och en hund i samma hus, hoppas ingen äter upp nån!
Näe mycket mer blev det inte idag…!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar