Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 8 november 2009

Helgen som varit. Husvakt, tv och kreativ middag

Då har det gått en helg igen. Jädrar vad det går undan!!
Och vi har varit husvakter, mor och far är i Oslo. Skjutsade dom till tåget i fredags morse, okristligt tidigt (8.00), åkte hem och grisade om, gick sen till jobbet. Har redan gjort 2 veckor där, och det känns bra!! Och det verkar funka bra även för dom, i fredags sa min handledare att jag skulle hälsa farsan att han uppfostrat mej väl Jag sa att "det är inte ‘tack vare’, det är ‘på grund av’…! 
Jag hämtade Fredrik när han slutade, vi åkte till Mc Donalds och åkte sen hem och kollade på "Doobedoo" 
I lördags och och skjutsade Fredrik till jobbet, hem och gjorde ingenting, matade djurparken och så  När han slutat åkte vi och handlade. Eller vi försökte handla i alla fall. Inte lätt att komma på vad man ska äta, och ibland är det ju roligt att äta nåt som vi inte gör typ varje dag. Och då ska man bestämma sej… Jag håller mej ju gärna ifrån helt kött och sånt som knappt ser avlidet ut så det blev rätt många varv på Ica  Det slutade med spaghetti och Blå bands kantarellsås med kalkon och kräftstjärtar i. Det är fantasi och kreativitet på högsta nivå det!  Och det var fullt ätbart, tyckte även katterna, haha  På kvällen tittade vi på "Dansbandskampen" och åt chips och godis, sen skulle vi se på film, men vi fastnade i min släktforskning istället! Gick och la oss framåt natten.
Nu sitter jag vid tv’n och har kollat på repriser av "Idol" och "Körslaget". Nu är det hockey. Fredrik är i Skänninge hos sina föräldrar. Skjutsade honom till bussen förut, ska väl snart hämta honom. Och sen hämta mor och far från tåget senare ikväll.
Det var min helg det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar