Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 1 november 2009

Seg söndag, promenad till kyrkogården och Mc Donalds

En seg söndag med en ordentlig sovmorgon. Gick nog inte ur sängen förrän….14.30 eller nåt… Jättekul när man ska jobba "tidigt" imorrn…
Tröttnade på att sitta hemma så jag tvingade med Fredrik på en promenad runt halva stan  Inte ofta jag har lust att gå, men det var skönt faktiskt, skön luft! Sen har jag alltid tänkt åka till kyrkogården Allhelgonahelgen för att se alla fina ljus. Har bara hört talas om det men aldrig sett det, men i år fick det fan vara dags!  Och det är ju ruskigt fint däruppe!! Men så lätt att gå vilse, vi for runt där bra länge och letade efter farmor och farfars grav. Och som alltid blir man lika förvånad över hur lätt det var att hitta dit, när man väl kommit dit…!
Minneslunden var jättefint upplyst av hur många ljus som helst!! Undrar just vart morfar låg och surade för att det sprang så mycket folk där, det hade han absolut inte gillat! 
Sen skulle vi ut från kyrkogården och det var fasen inte det lättaste!! Återvändsgränd efter återvändsgränd och precis becksvart. Till slut fick vi forcera ett buskage för att komma ut på en normal väg. Men vi var i alla fall inte först, det var redan upptrampat! Måste sätt rätt skoj ut, tur att det var kolsvart. Jag vet ju vad jag hade tänkt om två ungdomar kommit ut ur ett buskage i mörkret sådär… "Jaha, nu kan någon stoltsera med att ha blivit tillverkad mot ‘Fanjunkare Halvarssons familjegrav’!" typ  Men nope, inget sånt!! Det var kallt ju….! Näe vars…
Farfar och farmor
Fint på farfar och farmors grav!
Morfar
Minneslunden, där morfar får trängas, tur han inte tar så stor plats! 
På hemvägen blev det Mc Donalds. Satt riktigt bra med en varm dusch sen Nu är det film på tv och sen läggdags, återstår att se när man somnar…!
Önskar Marie lycka till med operationen imorrn!!! 

1 kommentar:

  1. Hej och tack för att du tänkte på mig, det känns skönt att veta! Kram Marie

    SvaraRadera