Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 30 november 2009

Jobb, LSS och tarm-paj

Det blir ett kort inlägg ikväll, skrivet från mobilen medan jag sitter på toaletten och funderar på om jag har några tarmar kvar…
Sov dåligt i natt igen, men studsade iväg till jobbet när klockan ringde. Det gamla vanliga; packa upp varor, stå i kassan, se till så folk hittar vad de letar efter.
Efter jobbet skulle jag till Joakim på LSS och jag tänkte vara hurtig och gå dit. Och givetvis spöregnade det… Hoppade in på Mc Donalds och åt en hamburgare som färdkost, haha. Det gick bra idag, men det är ju påfrestande! Idag fick jag rita som en karta över hur nära folk står mej. Och det var svårt! Alla är ju så olika. En del är pålitliga men knepiga på andra sätt, andra ser till så jag kommer utanför dörren, men allt man säger sprids vidare. Så det var som sagt svårt! 
Och Fredrik har varit ute och kört bil igen. Han var i Skänninge en sväng och kollade läget lite. Och det var väl bra, antar jag :) 
Nu är det läggdags och Navy CIS. Hoppas magen lugnar ner sej…!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar