Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 12 november 2009

Pyntat hemsidan, älsklingen kör snart bil, sen middag och ”Kattens dag”; nej tack!!

Har gjort om en del på hemsidan, hittade en så bra sida med animeringar, text-generatorer osv! Så nu får den se ut så här tills det är dags för jul-pynt! Usch, det är ju snart…! Men det är kul att pyssla med sidan i alla fall!
Annars, vanlig dag. Sömn-brist i natt igen. Somnade runt 6.30 till "Nyhetsmorgon". Jobbade 14-18, gick sen upp till Fredrik och gick med honom hem. Fredrik ja, han tog idag ett stort steg mot lappen, heja älskling!! 
Sen kom Anna upp med lite ljus som jag handlade på ljuspartyt, så nu blir det att elda igen! Bra att ha till mörkret och kylan nu. Just nu eldar jag "belgiska våfflor". Och jag kan inte riktigt bestämma mej för vad jag tycker om den. Men det luktar ju inte illa i alla fall, huvudsaken det. Trevligt att prata med Anna också, alltid skoj att prata lite skit med nån annan än Fredrik som mest bara hmm-ar och nickar  När hon gått hem blev det middag, stuvade makaroner och falukorv. Så nu är man riktigt mätt och belåten! Förhoppningsvis blir det bättre sömn i natt!
Annars är allt lugnt, en vecka har gått igen, alldeles snart. Det är snart jul! Och jag är snart klar med julklappar, hihi  Och på tal om jul och första advent, en från Amica frågade idag om jag ville/kunde vara med på "Kattens dag" och ta med nån katt, men jag tror jag hoppar det. För det första blev det ju spektakel allan förra året när Marie och jag försökte oss på att ordna lite trevligheter, så varför ska jag samarbeta när nån ber mej..?? Sen så sitter ju jag med i aktivitetskommitén i Amica; alltså gruppen som ska fixa med sånt som t.ex. "Kattens dag", och jag har inte hört ett skit om det… Så näe… Jag är med i kattklubben för att kunna åka på utställningar med mina katter, även fast jag knappt gör ens det längre, men i övrigt så får klubben klara sej utan mej! Mycket knepigt folk där…
Jag har blivit snorig!! Knorren kanske kommer ändå… 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar