Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 17 november 2009

Sen middag, nedräkning, jul på jobbet och ”greppvänliga Diinglisar”

Det blev sen middag idag också. Satt och plockade lite med hemsidan och plötsligt var klockan 21… Stuvade makaroner och falukorv, så nu väntar jag bara på att magen ska komma med våldsamma protester. Men gott är det med stuvade makaroner!  Och apropå hemsidan så grejade jag lite på framsidan. Hittade en sån skojig nedräknings-grej så nu räknar jag ner dagar till viktiga händelser!  Kommer ni på något som borde vara med där så hojta!
Annars jobbardag. Fick sovmorgon idag, jag började 13. Vi märker om varor till jul-priser nu så det var en hel del att stå i! Men det är kul! Man behöver ju aldrig stå sysslolös. Men jag bara måste visa en himla skojig baby-leksak, jag höll på att garva på mej när jag såg den första gången. Det ska verkligen till att börjas i tid…! 
Photobucket
Photobucket
Söta va! Så kallade "Diinglisar" (givetvis…!) från "Teddykompaniet""Greppvänliga" är de dessutom…
Efter jobbet så gick vi och handlade. Behövde ju mjölk och glögg. Storhandel! 
Imorrn blir det vattengympa igen. Eller bassängträning låter bättre  Kan ju hoppas att jag inte är helt ensam denna gång, det var ju allt lite pinsamt…
Lite skallebank så det blir nog läggdags strax! Undra om det blir tårta eller nåt imorrn… 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar