Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 14 november 2009

Hemlisen avslöjad, fika hos Marie och trist tv-kväll :-(

Igår blev jag väckt i ottan. Nästan i alla fall. Lasse ringde från Lekia och frågade om jag kunde jobba förmiddagen istället. "Javisst!", sa jag. "Bra, kan du komma till 10??". "Jadå, det är lugnt!". Då insåg jag att jag inte hade en aning om vad klockan var… 9.30. Fort som fan in i duschen och fixa, och 20 minuter senare var jag på väg till stan. Bra jobbat!  Rätt så skönt att jobba förmiddagen, så kommer man hem skapligt! Igår packade jag upp typ "Buttricks"-prylar, glittriga hattar och clown-kostymer, peruker osv  Sen var min tredje vecka gjord!
På kvällen åkte vi till mor och far, käkade mat, kollade på "Idol". Sen blev vår lilla hemlis avslöjad när min mobil ringde och en karl ville komma och kolla på vår lägenhet dagen efter…  Vi ska alltså flytta. Fast jag lovat mej själv att aldrig mer flytta, men nu vill jag bara härifrån. Nu när man har nåt att jämföra med så ser man bara fler och fler brister här. Vår nya lägenhet ligger lite närmare stan, är en trea på nästan 20 kvm mindre än vi bor på nu, men fan så mycket mysigare och bättre planerad! Och billigare… Mindre mysiga rum, och färg på väggarna. Här har vi ju typ 4 fyrkantiga sjukhussalar, men 4 olika slags vit tapet… Och fönster överallt!! På sommaren har vi ju sol in i vardagsrummet från tidig förmiddag tills solen går ner. Kvällssol rakt in i sovrummet. Nya lägenheten har ett fönster i varje rum, varken mer eller mindre. Lite mer hela väggar så man kan möblera bättre. Så det kommer nog bli jättebra!! Kommer kunna använda min tv-möbel igen, en sån kombinerad tv-bänk, vitrinskåp, hyllor, lådor, osv, den har jag verkligen saknat!! Så nån gång i januari bär det av härifrån! Så bye bye alla kära surfittor till grannar…! 
Vi åkte hem strax innan 1 och sen hade man överlevt ännu en "fredagen den 13:de" 
Idag har jag varit hos Marie och fikat. Såg inte kul ut med gipset, men hon verkade vara vid god vigör  Alltid trevligt att sitta och diskutera allt som rör livet. Livet som varit, livet som är och livet som kommer. Sen visade vi vår lägenhet, det gick snabbt och smärtfritt. Sune var ju tvungen att utmärka sej; först skulle han använda gubben som klösträd och sen skulle han använda toadörren som klösträd när gubben stod bakom…  Jaa lille Sune, han har inget tungt förstånd att dras med…! Ett besök på Mc Donalds, herrn i huset var lite seg idag 
Sen tv-kväll. Highlights i "Dansbandskampen" och Stefan i "Körslaget", kunde det bli bättre?? Tjaa, hur som helst så kunde slutat bra mycket bättre för båda…! Fattar inte att inte Highlights gick vidare, musikaliskt var de ju överlägset bäst, sen hade de tyvärr lite problem med E.M.D’s låt, men de var ju ändå bättre än flera av de andra. Och Ola var väl ingen otippad vinnare av "Körslaget" direkt…
Nu blir det lugnt innan läggdags. Vad jag vet i alla fall 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar