Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 22 november 2009

Tvätta, regn, a-kassa vs. aktivitetsersättning och negerboll-rykte…

Tvätt-söndag. Det var verkligen välbehövligt! Hatar att tvätta i tvättstuga. Guds hån till folk i hyreslägenheter. Himla tur att vi har en egen tvättmaskin också så man inte helt behöver anpassa sej efter andra och planera sin tid utan bara slänga igång en maskin när det passar. Och sen jag tvättade en katt-nerdiarréad filt i tvättstugan där jag bodde förut så har man ju börjat fundera; vad stoppar folk in i de allmänna tvättmaskinerna egentligen..??  Sen blir det skönt att flytta igen, rensa upp lite bland kläderna. Tycker inte det var längesen jag gjorde, men ändå så hittar man trasiga strumpor, underkläder utan resår etc varenda gång man ska tvätta!
Och marken ute har blivit tvättad idag också, jisses vad det regnar! Har varit grått hela dagen! Men det kunde varit värre, det kunde varit snö… Perfekt dag att bara sitta inne, ta det lilla lugna, kanske se nån film, äta nåt gott (som vi inte har…). Snart är det vardag och jobb igen!
Och nästa helg är det första advent. Käre tid, tycker inte det var längesen det var jul…!! Ska FÖRSÖKA vara lite huslig och pysslig i år; det blir ju inte så jättemycket julpyntat då vi flyttar strax efter jul, men ska försöka baka lite, fixa lite godis och så. Sen hur mycket som verkligen blir gjort, det återstår att se, men planer finns i alla fall!
Tänkte ta en tur till Linköping snart också och fixa de sista julklapparna. Väntar bara på pengar. Och det lär väl bli cirkus nu när jag både får a-kassa och aktivitetsersättning, kommer säkert bli stans glapp så det inte blir mycket över efter räkningarna, om det ens räcker till dom. Perfekt såhär lagom till jul och flytt och så… *morr* Men men, har ju inte sett än hur det blir men jag brukar ju verkligen ha tur sådär… Blir så trött på alltihopa, jag trodde jag sparade a-kassadagar genom att praktisera, men icke, de rullar på så fint så! Alltså är jag ute och jobbar som vem som helst annars, för typ en halv ordinarie lön, om ens det, samtidigt som mina "trygghets"-dagar går. Alltså skulle jag istället för att praktisera kunna gå hemma och få MER pengar eftersom a-kassan är högre än aktivitetsersättningen, mina dagar går ju i vilket fall… Bra jobbat, alliansen, ni tänker och planerar allt SÅ bra….! Men njut av er sista tid nu, skulle tro att det är bra kört för er i nästa val.
Nähe, om man skulle leta på någon bra film… Sen hörde jag nåt rykte från Fredrik om negerbollar  (Japp, det heter negerboll, har alltid gjort, kommer alltid göra!)

1 kommentar:

  1. Halloj,vad roligt att jag hittade in på din hemsida.Mycket fint att kika runt på. Jag har precis börjat med min,är inte så duktig med datan,men det är ändå roligt.
    Nu har jag börjat med BlogTown,men undrar hur jag lägger in den på hemsidan? Kan du ge mig ett enkelt svar,snälla.
    Ha de gott,
    Kram!

    SvaraRadera