Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 23 november 2009

Trött, jobb, svordomar, ny handläggare som inte svarar i telefonen och läggdags

Blir en kort uppdatering av dagen innan läggdags. Är riktigt trött, sov så dåligt i natt igen. Klockan var närmare 6 innan jag somnade. Men det var bara att studsa upp och knalla iväg när klockan ringde.
En bra dag på jobbet, har packat upp och ställt ut varor, gjort lite skyltar. Mina timmar gick fort som vanligt.
Gick upp till Fredrik och pratade en stund, gick och handlade mat till honom. (Jag ju flika in och tycka att det är riktigt jävligt att jag ska behöva skaffa mat åt honom för att han inte kan gå ifrån, och som han knappt ens hinner äta!! Jävla skit-företag emellanåt, måste jag säga, som inte tar hand om och ställer upp för sin personal bättre! Kommer aldrig hålla i längden, men det är ju inte vårt problem…). Skönt att få det sagt…!
Sen gick jag hem och ringde arbetsförmedlingen, försökte få tag i min nya handläggare för att prata lite om praktiken. Men han behagade inte svara så jag lämnade meddelande. Får väl se om han hör av sej.
Sen blev det inte mycket mer idag. Hedwig och Sune körde folkrace och hade ner en tallrik och en glöggmugg från diskbänken. Makaroner och korv till middag. Sen lite tv och nu alldeles strax läggdags! Möjligtvis en dusch innan. Hoppas på bättre sömn ikväll. Man kan ju hoppas i alla fall, men mycket rör sej i skallen…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar