Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 13 juni 2010

Jobbig rygg, fotboll, friidrott, helgen snart slut och lite skojigt…!

Igår kväll ballade ryggen verkligen ur. Hur jag än låg så gjorde det ont, nåt klämde så att olika delar i vänsterbenet domnade bort i omgångar, var det inte höften så stack det i vaden, t.o.m på ovansidan av foten. Och trött var jag, gäspade och gäspade, men kunde inte komma till ro. Så jag tittade på USA-England i fotbolls-VM, spännande match! Och sen tittade jag på de duktiga svenskarna i Diamond League. Linus Thörnblad vann höjdhoppet, Christian Olsson kom 2:a i sin comeback (Han blev f.ö. pappa till en liten pojk för lite sen, en Elliot. Vad fasen, ett hundnamn ju!! Kommer lillebror ”Karo” om ett par år..?? :D ), Sanna Kallur gjorde även hon comeback i världstoppen och ordnade Europas bästa tid i år, men hamnade på sjunde plats i loppet. Utom-Europeiska häcklöperskor är nog bättre än Europeiska… :) Men hon är skön den tösen, man blir glad av att se och höra henne! :) Någon som verkligen vill ha den rollen är Carolina Klüft, men henne börjar i alla fall jag tröttna på nu. Hon avbröt dessutom längdtävlingen för hon ville inte ”riskera nåt”. Riskera vad?? Att komma sist..?? Hon kände väl inte sin ”inre lycka” och då går det ju inte att tävla…! *SUCK* Så det var min kväll det! Framåt natta lyckades Fredrik leta fram ett par Voltaren, och en sån somnade jag gott på! Hade lite problem att ta mej ur sängen i morse, men det är bra kräm i de där små pillren!

Idag gick det bra i hönsgården, ingenting strulade!! Jag körde på och kände hur duktig jag var :) Har ni förresten sett ett rått ägg utan skal förut…??
Till vänster är ett vanligt ägg, det till höger saknar skal. Har aldrig känt på ett bröstimplantat, men kan tänka mej att de känns ungefär sådär...!
Till vänster är ett vanligt ägg, det till höger saknar skal. Har aldrig känt på ett bröstimplantat, men kan tänka mej att de känns ungefär sådär...!

Fasen vad man lär sej i hönsgården…! :)
Stod och lallade för mej själv vid äggbandet, gick igenom nästan hela Björn Afzelius‘ och Iggesundsgängets repertoarer och hann under den tiden packa 18.900 ägg :) Sen var det skönt att få åka hem…!

Fast hem åkte jag inte, oljelampan blinkade till när jag åkte till Vadstena i morse så jag gjorde som Klüft – tog inga risker – så jag begav mej mot mor och far för att få lite på påfyllning, men då satt givetvis far och Elliot i Borenshult, så det blev en stund där :) Men tillslut fick jag min olja i alla fall, så nu ska vi väl hoppas att det går en stund till!

Visst är de söta! :)
Visst är de söta! :)

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv. Fredrik lagade middag, sjömansbiff….tror jag att det var. Och med tzatziki till :D

Nu ska jag krypa till kojs och hoppas på bättre sömn i natt! Imorrn ska jag till Johan igen, får väl se om jag kan gå på tisdag… :) Men det hoppas jag, för nu har jag 4 timmar kvar av helgens arbetspass och sen väntar Åland med Hanna! Jag längtar!!


Avslutar med  några mer eller mindre sjuka bilder som cirkulerar på mailen… Tyck att det är tramsigt om ni vill, men försöka hålla er för garv… :D

Först ut:

En kvinna gick till plastikkirurgen för att lyfta röven.
Men det gick lite fel… 




Sen har vi vad som kan hända om vi fortsätter att skövla skog i samma raska takt som hittills…
 



Och sist:

Det krävs bara en tia (10:-) på en tråkig söndagseftermiddag…



…för att göra någon riktigt förbannad på en måndagsmorgon!

Det var det det! Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar