Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 16 juni 2010

Sista kryssningen innan sommaren och ägg-tvätt

Nyss hemkommen från ännu en trevlig kryssning! Denna gång var Hanna med, himla trevligt sällskap! :) Nån som pratar värre öschöttska än vad jag gör och som skrattar åt det mesta! :) Streaplers, Good time rollers och Janne spelade, så även DJ Mattias Gustafsson, som t.o.m är Motala-pöjk :) , så det fanns nåt att lyssna på hela tiden! Frampå småtimmarna efter att solen tittat upp var det läggdags! Vaknade, gick ut på däck en sväng, skönt i solen men blåste nåt så förbaskat så vi kilade ner och åt räkmacke-frukost istället :) Sen var det mer musik och sen dags att kliva av. De går ju för fort, de där timmarna…! Bussresan hem var som vanligt seg. Drack en Red bull och somnade strax innan Södertälje, måste varit nåt fel på den…! Lite mat i Nyköpingsbro. Sen hade jag så jädra tråkigt så från Norrköping till Borensberg satt jag och funderade på att ”spörsnö” faktiskt är ett riktigt kul ord! :) Fundera ut vad det betyder, den som kan..! :) Nu tar jag dock (/nog) sommarlov från ”Cinderella” och kryssningar ett tag. Planen är väl att försöka kasa iväg framåt september igen (Marie, då ska du med!! :) ), men man vet aldrig vart man hamnar! :)

Imorrn är det hönsen igen. Hoppas de fick in ägg-tvätten som de skulle och att den inte är alltför avancerad att förstå sej på :) Blir intressant att se hur den fungerar! Jobb även på fredag och sen är jag långledig, ända till nästa fredag!
Dags att kojsa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar