Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 12 juni 2010

Snabbt innan läggdags

Lite snabbt innan läggdags.

Igår satt jag hos Marie nästan hela dagen. Fikade, pratade, hade allmänt trevligt, som vanligt! :) När jag kom hem så väntade jag på Fredrik, sen åkte vi hem till Ulla och kopplade in ny dator. Speciellt jag… :) Supergod mat fick vi också!! Och när vi ändå var i krokarna så var det lika bäst att se vad mor och far hade för sej också, så där blev vi ju såklart kvar till småtimmarna… :)

Och idag var det upp tidigt. Segt värre, men vad fasen. ”Kärring-trampet” (=Tjejvättern) gick ju idag så det var lika bra att ta sej förbi rv 50 innan fruntimren hittade ut. Så 7.20 åkte jag ungefär. Konstaterade direkt att det inte var nån bra dag att åka cykel på, och då satt jag ändå i bilen. Helsike vad det blåste!! Men ut till hönsen, gjorde vanliga rundan hos dom, packade äggen. Små-stressade lite idag då jag ville hem och se fotbolls-VM, och jag hann med god marginal :) Dusch, Argentina-Nigeria 1-0, en öl. Gjorde en ny skiva till bilen, har tröttnat på den som jag gjorde för ca 2 veckor sen… :) Sen kom Fredrik hem och vi knallade ner till nyöppnade thai-matstället här nedan. Nudlar, kyckling och röd curry, där blir det absolut fler besök! :)

Och nu är det bingen nästa, är trött som fan och imorrn blir det upp tidigt igen och åka till hönsen innan Halvvättern kommer igång. Lär väl hamna mitt bland alla cyklar på hemvägen, tjoho…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar