Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 15 juni 2010

Svacka

Har haft en svacka (igen), men är förhoppningsvis på väg åt rätt håll igen! Var knappt att det ens kändes kul med kryssning! Men så vaknar man med solen i ögonen och allt känns annorlunda…! :) Jaa så så mycket har väl egentligen inte hänt, har mest gått och lallat. Igår hade de lite renovering på jobbet, satte in en ”ägg-tvätt” så det fanns inte så mycket att göra. Tog lunch med Madelene på Fyrkanten i Vadstena. I helgen har jag jobbat och trängts med cyklister på rv 50. Konstaterade att killar kör cykel betydligt bättre än tjejer (också…)! Tjejerna måste ju nödvändigtvis köra i bredd, och så får nån plötsligt för sej att köra om och bara svänger ut. Konstigt att det inte blir mos av fler. Killarna kan hålla sej på rad och göra tydliga tecken när de kör om i alla fall.

Näe ska packa det sista och sen knalla ner till bussen. Hoppas jag kan sitta ordentligt, var ju hos Johan igår igen. Vände och vred och bände. Han tyckte att en läkare ska kolla på ryggen mest ”bara för att” innan han gör nåt, så att inte läkaren upptäcker nåt som han missat och sen blir det nåt galet när han ska behandla. Omtänksamt…! :)
”Utsikten” nästa..! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar