Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 23 juni 2010

Träna rygg i bassängen, solfrossa och Nostalgi-afton

Onsdag innebar bassängträning och Nostalgiafton i Vadstena.

Det var bara jag på bassängträningen idag så vi skippade vanliga programmet och testade lite styrkeövningar för min rygg istället. Imorrn lär jag ha träningsvärk i både mage och rygg! Johan är inte bara en duktig sjukgymnast, han visade sig även bara riktigt bra att prata med. Ställde ”rätt” frågor och såg saker ur lite andra perspektiv och så. Och på slutet var det avslappning och jag somnade så gott så! Sen är det inte dumt att ställa sig i en varm dusch. Bassäng-avdelningen ska renoveras över sommaren så det hade de börjat förbereda nu. Det fanns inga bänkar i omklädningsrummet, inga duschdraperi, dörren till toaletten var borttagen… Som tur var så fungerade vattnet i alla fall! :)

Sen hoppade jag i badkläder (bytte blöta badkläder mot torra, kanske man ska säga…) och åkte hem till mor och far. Idag skulle ju även ryggen få lite färg och då är deras gräsmatta perfekt! :) Så nu är skinnet på baksidan lite för litet… :) Satan vad det svider på baksidan av låren och i knävecken!! Men det är lika bäst att bränna upp sig direkt så kan det bara bli bättre sen :)

Jag åkte hem lagom till Fredrik slutade jobbet och så åkte vi in till Vadstena. Det var som vanligt; en jädra massa folk, bilar, båtar, motorcyklar och nåt halv-kasst lokalt band som spelade. På nåt sätt är det ändå rätt så rogivande att bara gå runt där och strosa! :) Blev en bild på hamninloppet och på Vadstena slott:



Sen träffade jag Madelene och allt verkar vara som vanligt ute bland hönsen! Dock inte riktigt så jag ser fram emot att tillbringa hela midsommarhelgen därute… Men det är bara att bita ihop och sortera ägg! :)

Nu är jag jättetrött och har (konstigt nog…) en del solfrossa så nu är det läggdags! Imorrn har jag inte ett dugg inbokat så det blir spännande att se vad som ska störa min sovmorgon och min ledighet då…! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar