Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 19 juni 2010

Vätternrundan, huskur mot förkylning och idag flyr jag stan

Det blev en repa på stan igår i alla fall. Gick ner och hälsade på Fredrik och sen råkade jag på mor och far (och Elliot) på stan. Vi satte oss på en krog och drack öl och kollade på cyklister. Mamma var snäll och gav mig en Jäger också, jag hoppades på att förkylningen skulle släppa, men det gick väl sådär. Blev mest onykter, haha :) Det är lite stämning att sitta och glo på alla som kaser iväg på sina hojjar och varenda år tänker man precis samma sak: NÅN GÅNG SKA man fasen testa på det där!! Det bara ”hör till” allmänbildning och personlig utveckling liksom. Jag är ju natt-människa så det kan ju inte finnas så mycket mysigare än att se solen gå ner och upp över Vättern, åkrar och ängar. Dock kan jag redan nu garantera att skulle jag nån gång ge mig på det där så kan man ge sig fan på att rundan kommer få sin historias andra snöfall eller nåt (Det första var 1981)… Men sen så konstaterar jag att jag inte äger någon cykel så då ger jag upp mina funderingar :) Är så längesen jag satt på en cykel nu så ska jag börja igen så är det nog stödhjul på och börja från början! :) Så som sagt så nöjde vi oss med att sitta och dricka öl och kommentera alla som skulle ge sig iväg ut i natten på två hjul. När Fredrik slutat jobbet kom även han ner och sällskapade :)

Lite bilder blev det. Ingen vidare kvalité, mobil-kameran är inte riktigt anpassad efter mörker, bildredigeringsprogrammet är sådär och fotografen hade väl ungefär samma promillehalt som skostorlek, om man sätter ett kommatecken emellan… :)


Jag och Totten. Den hunden kan konsten att se dryg ut...! :)
Jag och Totten. Den hunden kan konsten att se dryg ut...! :) 

Älsklingarna! ♥
Älsklingarna! ♥ 

Hela familjen i tjusiga filtar och med Vättern, cyklister och ett gäng bajjamajjor i bakgrunden... Men vem har ställt alla ölflaskor på vårt bord?? Även om det råkar stå "Anderssons" på dem så innebär inte det att det är mina..!!
Hela familjen i tjusiga filtar och med Vättern, cyklister och ett gäng bajjamajjor i bakgrunden... Men vem har ställt alla ölflaskor på vårt bord?? Även om det råkar stå "Anderssons" på dem så innebär inte det att det är mina..!!

Så det blev en trevlig kväll till slut! Och även om inte förkylningen släppte så lyckades jag i alla fall förtränga den några timmar! :)

Idag tänkte jag fly stan och våldgästa Marie på jobbet i Borensberg. Lite fikabröd så fördriver vi lätt några timmar! Ikväll är det tänkt att det blir Barbados på Hasselbackens festplats, men måste se om jag får någon med mig först! :)

Nu ska jag utfodra kreaturen och Hedwig ska få sina ögondroppar. Om hon vaknat förstås. Hon och Fredrik brukar kunna sova länge. Eller han sover säkert inte, tv’n var på så han ligger säkert och tjuvkikar på förberedelserna inför det kungliga bröllopet… :D Någon som vill ha min inbjudan förresten?? Jag lyckades ju boka in tvätt-tid samtidigt…! För fan, gift er nu så Sverige kan återgå till det normala igen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar