Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 20 juni 2010

Natten har blivit morgon och jag kom precis hem från Regna

Klockan är 3.30, i Linköping höll solen på att gå upp, här är det molnigt men ändå ljust, och jag kom precis hem. Har haft en trevlig kväll tillsammans med Hanna och ”Barbados” på Hasselbackens festplats i Regna, utanför Finspång. Efter lite krångel hittade vi dit, vad gjorde man innan man hade google maps och gps inbyggt i mobilen..?? :) Speciellt när man är född utan något som helst lokalsinne. Och flera naturupplevelser fick vi. Först ett rådjur med sin lilla bebis, har aldrig sett ett så litet rådjur, såg ut som en spinkig liten hund eller nåt! Och sen åkte vi en bit till och vips så står en stor jävla älg på vägen och bara glor. Tur att den bara stod där, hade inte velat fått den i fart in genom vindrutan… De är ju groteskt stora!! Men den tog ett par kliv och ”skuttade” in i skogen. Men fram kom vi i alla fall! Och vilket ös det var på killarna, riktigt härligt och bra drag, festplatsen kokade!

Lite kusligt att köra hem på skogsvägarna, med älgar och rådjur i färskt minne. Kolsvart och disigt var det. Försökte ta oss till Finspång så snabbt som möjligt och på så sätt komma ut på E4:an. Det var längre än vad jag trodde men till slut så! Min hals började krångla, förkylningen bråkar ännu och gap och skrik till ”Barbados” en hel kväll gjorde väl inte saken bättre… Till slut kändes det som att halsen snörpades ihop och att jag inte fick luft, försökte jag andas så fick jag en jädra hosta. Blev att hoppa in på ett natt-öppet Shell och handla mineralvatten. Och en korv… Sen var det plattan i botten hela vägen hem!

Nu ska jag krypa ner i sängen och imorrn blir det helt klart en sovmorgon för Andersson…! När jag tagit den ska jag lägga ut lite bilder och kanske även lite filmat material från kvällen.

Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar