Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 10 juni 2010

Sovit, drömt, tvättat, ringa veterinären idag och jag – modell..?? Don’t think so…!

Igår var jag trötter. Jag gav upp efter ”2 ½ men” och då var klockan 20… Ungefär en kvart senare sov jag gott! Sovit gott har jag dock inte gjort nu på morgonkvisten. Eller sovit har jag gjort, men drömt så jag vaknade och håret stod upp på armarna. Tur att jag glömmer fort… Men det var nåt om ett hus, har väl blivit en del sånt nu i och med Anna och Mickes flytt :) , men vi hade köpt ett hus mitt ute i ingenstans och där hände en massa knepigt. Det spökade och grannarna betedde sej konstigt etc. Och när vi äntligen bestämde oss för att dra därifrån (det var ju bara jag som ansåg att det som hände var läskigt och icke-normalt) jaa då hade vi 45 minuter på oss att packa ihop och vara ute. Och då skulle hela familjen sätta sej ute och äta frukost istället… Jaa fan vet hur jag fick ihop det, men till slut vaknade jag i alla fall. Vaknade, slog upp ögonen och tittade rakt in i Hedwigs anlete… Trodde ju ett tag att jag fortsatte drömma!

Hur som helst så packade jag ihop mej och gick upp, 12 timmars sömn får räcka. Men det är väl bra att jag förbereder lite, det kommer bli hårt framöver. Jobb lördag, söndag, måndag, kryssning tisdag, onsdag, jobb torsdag, fredag… Kan ju hoppas att vädret blir lite bättre så man kan sträcka ut sej i solen emellanåt, sen får gärna ryggen ge med sej lite också så jag kan ta en tur i spåret. Säga vad man vill men man får lite annat att tänka på i alla fall :) Men inte så lätt när ena benet inte riktigt gör som jag vill.

Annars så var gårdagen lugn, jag var på bassängträning, somnade på avspänningen och sen fick jag aldrig igång kroppen igen. Körde ett par maskiner tvätt och sen var det som sagt läggdags. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ringa veterinären så de får kolla på Hedwigs öga och ta bort lite tovor från Oliver är vad jag har planerat, men jag måste vakna till lite först så jag vet vad jag säger :)

Och det ”roligaste” som hände igår: Telefonen ringde. Nåt jädra 040-nummer och jag förberedde mej på fajt, jag ska INTE ha nån prenumeration på ”Härliga hem” och få en trädgårdsspade eller nåt på köpet!! Då var det från ”The studio” i Stockholm, de som bl.a. anordnar såna ”Modell för en dag”-dagar. Hon berättade en av mina vänner varit hos dom och ”rekommenderat” mej så nu blev jag bjuden upp dit för att spacklas och plåtas. Men eller hur va…!! Fan vet om jag inte föredragit trädgårdsspaden ändå… Näe modell-wannabe’andet får andra sköta! Sen sökte jag runt lite på det hela och blev väl mer och mer medveten om att jag gjorde rätt som tackade nej. Det ska visst vara en sjuhelsikes väntetid, make up’en slänger de på på några minuter, håret får man fixa själv, in och plåtas, samma bakgrunder, rekvisita och poser som ”alla andra” får göra (och visst, när man tänker efter så ser fasen de flesta såna bilder likadana ut…!), inget personligt alls, välja ut några bilder för dyra pengar (och enligt dom så väljer man förstås alltid för få…) och sen åka hem igen och undra vad som egentligen hände… Näe vid ETT tillfälle i livet har jag i alla fall tänkt gå in för att fixa fasaden lite extra och det är när jag gifter mej. Då kan det kanske vara skoj. Sen återstår att se om det blir ”ett sånt” bröllop, man ska ju känna sej bekväm på sin stora dag med annat än utseendet…, och om jag ens över huvudtaget blir gift :) Men hur som helst, tack Jenny för rekommendationen i alla fall, det var snällt av dej att tänka på mej! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar