Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 21 juni 2010

Veterinären, mer shopping och bilder från Hasselbacken

Då ska vi se, fick jag äntligen lite tid att göra det jag ska!

Har varit iväg hos veterinären med Hedwig. Såret på hornhinnan läker fint, men vi ska hålla på med ögondroppar i 10 dagar till. Lika bra att göra det ordentligt :) På vägen hem delade vi på en ostburgare från Mc Donald’s när hon varit så duktig! :) Blev lite påmind om den bistra sanningen i väntrummet idag. En stor golden retriver som hade så ont i sitt ben att hon inte kunde resa sig :( Och inte gjorde det hala golvet saken lättare. Det slutade med att husse fick bära klumpen. Usch, stackars vovve, det gör ont i själen att se dem ha så ont!! Man får ta vara på varje dag som man har de små liven hos sig välmående! ♥

När jag kom hem så blev det stan en sväng. Har fått lite shopping-feber, är inte så van vid att ha ekonomi till sånt, haha :) Näe men jag skulle ju ha shorts. Kappahl blev det först då det ligger närmast. Hittade ett par bra, men 349:-… Men då hade någon smart ‘en satt en klisterlapp på spegeln i provhytten: ”Gå med i Kappahls kundklubb, sms’a ”KAPPAHL” till nr 12345 så får du 25% rabatt på första köpet!”. Haha, tack för den liksom…! :) Så det blev nästan 100:- i rabatt så då fick det bli de shortsen :) Känns som det kan bli såna som jag ”flyttar in” i, de var väldigt sköna! Sen blev det en sväng till Gina Tricot och en t-shirt för 49,50:-. Så nu har jag nog shoppat klart på ett tag. Ska ju i och för sig vaxa benen imorrn, det är välbehövligt nu…!

Sen gick jag in till Fredrik och störde honom. Men kan ju inte stå för länge. Ryggen har varit ganska skaplig ett tag, men så hände nåt när jag tog på mig byxorna i morse så nu är det jobbigt igen med värk, domningar etc. Tur att jag är ledig från jobbet och att jag ska till Johan imorrn! Så jag gick hem efter ett tag. Får väl se vad det blir ikväll.

Och här kommer lite bilder från äventyret i Regna:

Jaa, östgötar ute på vift… ”Hörrni, ä’ Barrbääjdoss härnå’stans ei kroukarna elle’??


Fast det är inte undra på att det såg ut sådär största delen av vägen, söker man upp ”Regna” på en kartbild så ser det ut såhär (Blå pricken är Regna):
Och det är bara tillsamhället Regna. Sen ligger själva Hasselbackens festplats ännu en bit längre ut i skogen...
Och det är bara till samhället Regna. Sen ligger själva Hasselbackens festplats ännu en bit längre ut i skogen...

Men efter ca 90 minuters körning och egentligen bara en direkt felkörning så kom vi ändå fram! Och även kvällens underhållning hade hittat dit :) :


Det finns för få såna här ställen kvar! Det är faktiskt lite synd, det är en speciell känsla att vara på de här gamla ställena :) Får väl se om det inte kan bli nån sväng i sommar till typ Örsåsa loge, Björnholmen och Jacobs loge, det är ju helt klart en viss stämning sådär mitt ute i skogen! :) Dock blir man ju myggbiten från fotknölarna till öronen men det hör till!

Och så började de spela. I början är det mest ”egna hits” och styrdans, men när mörkret faller så höjs hastigheten och temperaturen :) Inte bästa inspelningen men här är i alla fall ”Dansa i neon”:


Man behövde ju inte direkt oroa sig för att frysa :)

Sen gick resan hem igen genom skogen, fast jag letade på motorvägen så snart jag kunde och sen var det bara att blåsa på. Var hemma 3.30 och då såg det ut såhär utanför mitt fönster:


Solen var på väg upp över Motala, vackert värre! Det är ju helt klart nåt visst med solupp/nedgångar! Nästan så man måste spana in en sån nästa gång det blir kryssning…!

Och slutligen, utforskade som sagt hårddisken från datorn som jag hade när jag bodde ensam för lite sen och häromdagen ramlade jag på Johan Becker’s ”Let me love you”. Andra versen är helt klockren:

I was thinking it’s to late
I was walking through life without living
Then you came and show the way
And you gave me a hole new beginning
Baby, make this night, the first day in the rest of our life

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Den pojken kan göra låtar han…!

Undrar just vart min pojke är nånstans, han slutade ju för en halvtimme sen! Hoppas han inte har rymt, hihi :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar