Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 28 augusti 2011

Bemärkelsedag

Innan jag glömmer bort det och innan dagen tar slut så vill jag bara upplysa om att idag är en högtidsdag. En milstolpe i Sandra Anderssons liv. Just idag -28 augusti 2011- har jag nämligen levt i 10.000 dagar! Det är fasen stort det, om jag får säga det själv!! Och det är klart att jag får, i MIN blogg... :)
Så stort GRATTIS på mig, det hela firas faktiskt med ett litet glas bögigt rosé!

Sen har det väl kanske inte riktigt varit gröngräs, svanar i hjärt-posé, vackra stenar, träd i blom och blå himmel ALLA av de 10.000 dagarna, men vad fasen, jag tyckte bilden var fin! :)


Och imorrn är det äntligen dags för lille busen att flytta hem till "oss":
Jag, som inte behöver sova med hela sängen full med handdukar och gå ut en gång i halvtimmen dygnet runt, tycker att det ska bli hur kul och mysigt som helst!!! :) Dock träter vi fortfarande på friskt om namnet. Det är mycket enklare att komma på vad han INTE ska heta...

Ska fortsätta fira min högtidsdag nu! Och TACK till Marie och Therese för positiv respons när jag drar igång bloggen igen, det värmer!! :)

1 kommentar:

  1. Gud så söt han är! Måste få komma och mysa med honom när vi kommer hem :) Hoppas att det kommer funka bra med Hedwig och Sune.

    SvaraRadera