Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 17 augusti 2011

Veckans andra mil och tårta på jobbet

Blev veckans andra mil idag, jädrar vad jag börjar bli hurtig! Kom på lite för sent att jag faktiskt hade satt som mål att springa nåt slags lopp i år men nu är det ju som sagt för sent för allt. Får väl se om jag är lite djärvare nästa år! :-) Nu får jag väl satsa på Gran Canaria 2011 men skulle behöva lyfta lite skrot för att det ska bli riktigt bra och det har jag ingen motivation till, tyvärr. Det kan jag göra i vinter och utnyttja löpsäsongen som är nu istället, vet att jag kommer sakna den sen när det är för kallt för att springa utomhus. Utan att få lunginflammation alltså...

Börjar kunna spåret i Fålehagen nu, vet vart jag kan jobba på lite och vart det bara är att ta det så lugnt som möjligt. Fast lägger inte ner så mycket energi på tider och så, målet är fortfarande att komma runt. Men det känns som man kan bli lite slö när man hittar ett behagligt tempo, man håller det och sen är det bra med det. Då är det svårt att komma vidare...
Ikväll har jag riktigt ont i benen så imorrn håller jag mig nog hemma från spåret, som ändå morgondagen till ära är invaderat av gulsvarta varelser med monster-kondis :-) Jag vill fortsätta tycka att jag i alla fall är LITE duktig...!

Annars jobb idag. Segt till en början, sen blev det lite att pyssla med. Lilla Elin beger sig till Thailand för en tid framöver nu så det bidde tårta idag! :-) Sen blev det lite tråkig stämning hos oss och då blir jag nervös. Det kryper i kroppen :-( Det var inga som var osams eller så men ett visst bemanningsföretag som Autoliv använder sig av kan uppenbarligen göra precis som de vill med folk och avtal och så, och drar sig inte för att göra det heller! Så det var både arga och ledsna miner.

Sen var jag och fick hårstråna på benen bortryckta, ungefär lika skönt som vanligt... :-) Men man överlever i allra högsta grad!

Nu ska jag slötitta på fotboll i två minuter innan jag sover.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar