Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 7 augusti 2011

Veckorna går fort och lördagens pub-runda

Veckorna går fort och så förstås även helgerna. Först är det "snart fredag" och sen är det söndag, det finns fasen inte mycket däremellan!
Har inte gjort så värst mycket. Fredag var det ett par glas vin (det behövs inte mycket nu...), "Pongo & de 10 dalmatinerna" på tv och sen hopp i säng.

Igår hade jag fullt upp med att göra ingenting. Somnade i soffan frampå eftermiddagen och sov till 19:30. Blev lite fart då, skulle helst vara nere på Sjöbris innan 20. Det hann vi inte så det blev lite dricka på uteserveringen istället. Och mat måste man ju ha så det blev Mc Donald's :) Sen tillbaka in till stan igen. Satt på en bänk utanför Sjöbris och lyssnade på Fuddy Duddies. Grabbarna i all ära, men några 100 spänn får då inte Sjöbris i inträde av mig, då får hellre bandet en hundring i handen :) Framåt slutet plockade de bort kassaapparaten så då travade vi in :)
När det var slut där så fortsatte vi ner till Wetternmagasinet. Har inte varit där sen rövhålet till vakt frågade om jag var dum och det är några år sen nu. Men allt var väl sig likt. Personalen (i alla fall vissa...) ser så tråkiga och sura ut att man kan undra om de inte fått nåt skjut sen Wasa sjönk utanför Beckholmen.

Var hemma runt 3 nån gång.

Blev lite bilder under kvällen:
Denna bild är från förra helgen men får vara med här!
Jävla skit-bankomat och sitta högt upp då!! :-/
Stoltheterna "Juno" och "Wilhelm Tham" låg i Hamnen
"Juno"
Lite blomsterkreationer på Strömbron
Solnedgång
Nuggets på Mc Donald's :)
Fuddy Duddies rockar loss


Idag blir det nog lugna gatan. Hade ren Fålehagen-abstinens igår, men jag tror inte jag är körbar än på ett tag. Och sen spöregnar det. Och det gör väl i och för sig ingenting, blöt blir man ändå, men...
I eftermiddag ska vi hälsa på vårt lilla nyförvärv, som faktiskt verkar ha fått ett namn! Men jag ska vara sådär barnsligt hemlig och inte avslöja det ännu :) Som om nån skulle bry sig liksom...! Kamerabatteriet är i alla fall på laddning så det kanske blir lite fotovisning ikväll!

1 kommentar:

  1. Det är ju synd att du inte får betala barninträde och sånt när du är så kort med ;) Fina bilder du har tagit!

    SvaraRadera