Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 3 augusti 2011

Dagarna som varit. Mats' sista spelning, ström- och vattenlöst och trött som fan

På kvällarna sover jag och på dagarna har jag annat för mig än att blogga, märks det..? :) Jag är en SÅ upptagen människa. Eller nåt.
Hur som helst, de senaste dagarna:
I söndags blev det mycket riktigt Lithobadet. Gött att ligga där en hel dag och bara vara. Tänk att det var sol när jag var ledig, det var väl fantastiskt! :)
I måndags var det back to work. I och med att augusti börjat så har även nedräkningen börjat på riktigt. Mycket rör sig i skallen och det kommer kanske märkas. Strömmen fick för sig att gå i måndags igen men det var strax innan vi skulle gå hem så det gjorde inte så mycket! Men den hade varit borta i 2,5 timmar så det var nog segt för de som var där! Blev allt lite kaos här hemma också. Vi skulle ju ner på stan och lyssna på Mats för sista gången på ganska länge, men jag tänkte att en runda i Fålehagen hinner jag allt med innan! 8 km blev lagom för att hinna duscha och äta och så. På vägen hem messade Fredrik: "Det finns inget varmvatten". Men heja... Trodde han skojade, men icke! Det var ju bara att vänta. Kändes ungefär som jag skulle rinna bort. Men inget varmvatten kom. Tillslut var det ju bara att ta ett djupt och duscha i det som fanns. Som tur var så var det inte SÅ iskallt ändå, men det var fasen inte skönt!! Men slapp i alla fall eftersvettas! :)
Ner till stan och Mats. Kommer fasen sakna karl'n, detta har varit en riktigt trevlig sommar! Alltid har det funnits nåt bra att gå och lyssna på, och PM's spelar ju inte störande ofta. Men vilken resfeber han hade stackarn, ojoj...!! Fullt förståeligt, jag skulle inte fixa att flytta till Linköping ens! Och detta är en annan världsdel där man inte ens tar sig fram på engelska. Coolt eller dumdristigt?? Tjaa, vi lever bara en gång, tycker det är häftigt vad kärleken kan ställa till med! :)
Var ju tänkt att det skulle bli en tidig kväll men vi satt och pratade med Mats ett bra tag och sen kom även Gustav. Var i säng strax efter 12.

Himmel vad segt det var på jobbet igår!! Det blev visst lite mycket i måndags. Inte alkohol eller så men psykisk påfrestning. Jag tänkte tillslut att jag kommer somna, oavsett om jag står eller sitter. Men jag klarade mig med klippande ögon :) Och dagen gick ju, även om jag inte trodde det.

Vaknade i alla fall till efter jobbet, stressa hem och duscha och sen ner till Harmoni och lugga benen. Igår strulade det mesta för stackars Kersti, kollegan kom och snodde både vax och remsor :) Men tillslut var jag klar!
Gick upp till Fredrik och sa hej och sen gick jag hem. Åt, följde Piraterna på nätet, kollade på "Allsång på Skansen" och sen sova. Somnade riktigt gott och i morse var det inte skojigt att gå upp... Hoppas jag vaknar till snart! I eftermiddag blir det nog marknad i Skänninge en sväng. Tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar