Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 30 augusti 2011

Inlägg #1000 och bilder på nyförvärvet

Jubileum efter jubileum bara radas upp här! Detta är mitt blogginlägg nummer 1000! Tänkte jag skulle säga några väl valda ord om bloggen men jag kommer inte på nåt speciellt... Jag började skriva "dagbok" 2007 när jag skapade hemsidan. Sen började det heta "blogg" istället för "dagbok" och jag har betat av i alla fall tre olika blogg-varianter. Jag har klippt och klistrat med inlägg mellan sajter och dessutom försökt få in det på hemsidan så det blir så bra som möjligt. Jag har ju minst sagt lärt mig en del under resans gång... :)
Och ni har väl lärt er om mig. Jag skriver oftast precis det som faller mig in, vad jag tycker och tänker just för stunden. Bläddrar väldigt sällan tillbaka och läser vad jag har skrivit och det kanske är lika bra det :) Och lite har ju hänt på 4 år. Jobb har kommit och gått, relationer har kommit och gått, djur har kommit...men tack och lov har ingen gått än :) Hoppas verkligen de alla hänger i ett tag till!

Så detta tusende inlägg kommer, inte helt otippat, att handla om djur. Tog med mig kameran och åkte ner till Västra Lund och försökte få till lite bra bilder på Oskar. Det gick väl sådär, och sen kunde jag inte låta bli att leka lite i redigeringsprogrammet...


Och allt verkar fungera bra med den lille! Idag fick jag honom att kissa ett par gånger ute i det otäcka gräset. Det blir nog "folk" av honom också, vad det lider! :)

Nu är jag så trött så nu ska jag faktiskt krypa till kojs!
Så här dags om en vecka så är syrran och jag i full färd med att utrota ännu ett antal hjärnceller på Ålandsbåten! :) Det blir kul, jag har ju inte åkt på hela sommaren, hoppas de inte gjort om alltför mycket! :)
Och så här dags om tre veckor sitter jag (förhoppningsvis...) "ny-landad" med en drink på en balkong på ett hotell i Playa del Inglés, överlycklig över sol och värme och att äntligen ha fått flyga flygplan igen! :)

1 kommentar:

  1. Hej Sandra..Vilken liten sötnos;)

    Hur går det ihop med Elliot då..?
    Går bra, tror jag nog..

    Men himmel såååå liiiiten!!
    Vad väger en så pyttesötnos;=)?
    Kramen Sandra;) <3

    SvaraRadera