Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 28 augusti 2011

Då kör vi lite comeback då...

Märkte att jag skrev galet långa uppdateringar på Facebook så det kanske är dags att ta upp bloggen igen...! :) Inte för att majoriteten direkt har tjatat *hrmm hrmm* men JAG saknar i alla fall min blogg lite!
Vi får väl se hur det går, livssituationen är en lite annan men jag ska försöka skriva så gott jag kan! :) Jag mår i alla fall mycket bättre nu så förhoppningsvis blir bloggen utan mordhot, i alla fall inte utan att folk förtjänar det! :)

Vad har hänt sen sist då...
Jag har (tyvärr) avslutat anställningen på Autoliv. Och man kan väl sammanfatta med att det verkligen varit glädje, blod, svett och tårar. Nu i efterhand känns det som det mest varit kul men jag vet ju hur nere och trött på't jag var ett tag. Men jag är riktigt stolt över mig själv; jag har jobbat nio hela veckor utan en sjukdag, ingen försovning, kommit när jag ska, gått hem när jag ska. Förutom en eftermiddag då det blev tre timmars övertid :) Jag har kommit överens med folk, i alla fall inte bett nån dra åt helvete :) Inte gjort några större misstag. Inte vad jag vet i alla fall, kommunikationen var ju lite si och så på det där stället emellanåt. Mot slutet fick jag t.o.m skaplig ordning på sömnen och dygnsrytmen.
Sista dagen gjorde jag en snygging, även om det inte var vidare allvarligt för någon annan än mig själv. När jag går upp på morgonen så tar jag på t-shirt och går sen och gör vad jag ska, sen åker jobbarbyxorna på precis innan jag ska åka, de är inte så värst sköna att toffla omkring i hemma. Samma visa sista fredagen. Så ska jag ta på mig byxorna och åka då jag inser att t-shirten jag valt kanske passar dold under en ESD-rock, men jag skulle ju för bövelen träffa Joakim på psyket direkt efter att jag slutat!!
Kanske inte vaa...
 Så det blev att fort som fan försöka hitta en ny t-shirt, vilket ibland kan vara svårare än man tror. Och sen stressad hoppa i ett par byxor. Kommer på i bilen att Fasen vad kallt det är om benen..!! Då hade jag givetvis fått tag shortsen som låg överst istället för jobbarbyxorna. Dock så får jag nog vara glad att jag fick på mig byxor överhuvudtaget... Men det funkade att jobba i shorts också, hade lite mindre fickor än vad jag var van vid bara :) Men jag hann ju inte mer än komma till jobbet så ringde Joakim och behövde ställa in mötet på eftermiddagen...
Så kan det vara ibland!

På kvällen skulle det bli kräftfiske, men det regnade så trint in i förbaskat så det blev inställt och förflyttat till tisdagen istället! Men vi åkte ändå till mor och far och festade. Hade kameran med så då blir det såklart några bilder på djuren:
"Min boll, blä blä!!" :)
"MIN boll, som sagt..."

Oliver
Robban
Ny-friserade Rasmus
Sune må vara lite trind, men balans har han!! :)
Fru Fräs tittar på tv
Lugnt och skönt under soffan!
Myser in sig i filten :)

Vad har jag gjort mer...
Kräftfiske i tisdags, som sagt. Mor jobbade så det blev jag, pappa och Fredrik som fick slå våra kloka ihop. Hade strömavbrott på kvällen som varade i närmare tre timmar. Mysigt värre :)
"Bar-hörnan". Med lite fantasi kan man se några spritflaskor, ett glas och ett värmeljus :)
Angående fångsten så var det nog vår sämsta ever:
26 kräftor på en hel kväll
De pratade om att de hade problem med folk som går i burarna och "hjälper till" att vittja, själv säger jag inget så har jag inget sagt, klart man kan ha otur med fisket, inget mer med det! Men när vi var ute och vittjade första gången så upplevde vi fenomenet i första buren att betet var borta till hälften, men inte en kräfta i buren... Likadant så hade burarna blivit "släpade", öglan som man fäster linan i satt fast så inuttahelvete när vi skulle ta upp och samla ihop allt på natten sen. Och hela kvällen hade det varit vindstilla. Men som sagt, jag säger inget... Tråkigt är det hur som helst!

I onsdags var jag, Fredrik och Gustav på Hugos sista "Onsdagsklubb". Först lite förfest här med "Guitar Hero" och "Lips", med blandade resultat :) Jag TROR vi hade rätt trevligt på Hugos, är inte säker, haha :) En hamburgare på hemvägen och sen hade vi inte riktigt hjärta att skicka hem "lill-pojken" mitt i natten så han fick låna soffan.

Annars så har jag varit hos Marie på trevlig fika! Har ju inte blivit nåt under sommaren så det var dags! :)

I fredags försökte jag mig på lite Fålehagen. Det var ju fint väder och det får man ta vara på! Lite FÖR fint, visade det sig, tror termometern stod på 32 grader... Kan säga att denna gång blev det inte många kilometer. Tung som fasen i benen, fick håll, något jag knappt minns när jag hade sist, fick frossa och mådde nästan illa, så det var bara att svälja stoltheten och åka hem. Man kan ju inte vara på topp jämt! :)
På kvällen var vi ute på Vättern med "Kung Sverker". Fredrik fyller ju år imorrn så vi firade lite med räkfrossa.
"Platens punkt"
Åt räkor tills det i det närmaste pyste ut genom öronen :) Sen var det trubadur-musik. Och vad ska man säga... Janne Karlsson, Mats Lideborg (numera Lideborg-Masuda), Andreas Wistrand, PM's m.fl. - sluta ALDRIG med det ni håller på med!!!! Kan säga att det är skillnad på "trubadurer" och trubadurer...
Väl med fast mark under fötterna igen så gick jag, Fredrik och Sofia upp till Hugos uteservering. Och redan där fick jag hopp om musiker igen när Simon Svensson spelade. Sen gick vi in på vanliga Hugos, blev en riktig helkväll!! :)

Igår kväll var vi i Parken. Eric Saade spelade, vilket kändes som det kvittade, vi gick dit lagom till "efterfesten med PM's" istället! Blev lite småsura när Saade spelat klart, PM's' "Sweet home Alabama" ekade och folket vällde ut och vi skulle gå in. "Ni kommer inte in än!!!" står nån mini-Hitlerinna vid grinden. "Ehh nähe, när får man gå in då..??". "Jaa inte vet jag! Klockan 22 kanske! SOM TIDIGAST!!". Okej, förlåt då... Undra om det vore en affärsidé att anordna charmkurser för "service"-människor...? Jag köper absolut om de behövde bygga om efter Saade eller så (eller det hade jag inte alls köpt eftersom de inte ens spelade på samma ställe...!), men vad tycks om att uppträda lite artigt och trevligt?? Har ju varit ute en del i sommar och objektivt sett så är det fasen inte många glada miner bland barpersonal, vakter, entrévärdar, garderobspersonal etc. Vad är problemet liksom, byt jobb om det nu är så JÄVLA jobbigt med folk!! Men Motala är väl Motala, utbudet är begränsat så tyvärr återvänder man ju till stället även om det jobbar en hoper surfittor där.
Hur som haver; några surfitte-fasoner existerade i alla fall inte hos PM's, grabbarna var lika glada och sköna att se som vanligt! :) Mats Iseskog alltså, ibland undrar man vad som egentligen hindrar honom från att hjula på scenen, det bara spritter ju i karl'n!! :)

Tråkigt bara att inte fler hittat till Glashuset i Folkets Park, det var pinsamt lite folk där! :-/ Men stället väckte minnen, jädrar vad mycket skoj man har haft där genom åren!! Föreställningar med "Svingelskogen", "Nils Karlsson Pyssling", "Mora Träsk", "Tippen", "Filuren", "Shanes" - undra hur mycket jag glömt... För att inte tala om den ryska cirkusskolan som jag blev uttagen till ett år i början av 90-talet. Fick känna på i alla fall kanske till en bråkdel hur det är att vara gymnast i Ryssland. Var bara tur att man mest hade gummi lederna för man bara skulle ju ner i spagat, om det så krävdes att en fullvuxen "tant" (tyckte jag då så hon kan väl varit 20-25 år...) hängde på ryggen på 'en. Tror jag lärde mig mer under den veckan än vad jag gjorde på 7 år som aktiv inom svensk gymnastik.
Det var tider det...! :)

Efter PM's gick vi ner till stan och Uteserveringen. Kanske sista gången för i år, vem vet... Double Decade spelade, de är fasen underskattade! Ett jädra drag var det!! Tyvärr så varade det bara en halvtimme ungefär, sen var det sent och stället stängde. Tunnbrödsrulle på Pecka's och sen hem och sova.

Idag är det en lugn söndag, har precis bevittnat Bolt's spektakulära.....fiasko, är väl ända ordet :) Synd om killen!

Jaa, det var blogg-comeback'en det...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar