Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 16 augusti 2011

Vaken i ottan, motion framför SVTPlay och hösten har kommit??

Nackdelen med att somna tidigt är att man även riskerar att vakna tidigt. Somnade vid 21 igår kväll och kl 04 i morse tyckte kroppen att det var dags att vakna. Och jag vaknade av att jag frös...!! Det gick fasen inte att somna om så det var bara att ligga och vänta ut klockan!

En vanlig dag på jobbet, något roligare på alla sätt och vis bara :-)
Hade tänkt träna när jag kom hem men jädrar om man råkar slå ner röven, sen är det kört! Man hittar nåt "viktigt" att göra (idag fick jag för mig att titta på VM i orientering på SVTPlay...) och helt plötsligt är klockan för sent! Men det kanske var bra att vila benen idag, hade faktiskt riktigt ont i dem i natt.

Så det är ungefär vad jag har gjort. Tittat på säsongens sista "Allsång på Skansen". Det är moloket; förra veckan tog "Lotta på Liseberg" slut, idag som sagt "Allsång på Skansen". Idag är det exakt en månad till Elitserien i hockey börjar. Såg fåglar flygandes i pil-formation när jag åkte från jobbet. Jisses, börjar "Kalle Anka" snart liksom...?? :-/ Fast jag har ju ändå lite garanterad sommar kvar, vågar jag påstå! Vore ju illa om vädret på Gran Canaria är skit två veckor i sträck i september-oktober... Om ca 30 dagar åker vi, jag längtar efter att flyga!! :-)

Nu ska jag sova och hoppas på att få sova lite längre än 04 imorrn bitti...
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar