Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 19 augusti 2011

Sista morgonen

Laddar inför sista jobbdagen. Vet inte riktigt hur det känns. Har nog inte fattat ännu att jag inte ska tillbaka dit. Inte inom överskådlig framtid i alla fall, sen vet man ju aldrig vad som händer! "De" tycker jag ska söka arbetsträning där men jag vet inte. Inget ont om nån men de flesta "roliga" försvinner ju nu med sommarjobbarna och Lernia. Tror inte alls det skulle vara samma sak utan dem! Och jag fungerar ju uppenbarligen där så göra exakt samma sak som alla andra men för ungefär en fjärdedel av lönen... Njaa, SÅ kul är det inte...!

Så det var den sommaren det! Det går så fort så det är helt otroligt! Det är på vippen att det är frost ute nu på mornarna. Gran Canaria - here I come!! Fast det är ju en del som ska klaras av innan dess. Kräftfiske ikväll, bara att överleva det...! :) Nya lille valpen kommer hem, Ålandsresa med syster-yster osv. Det kommer nog gå undan så snart är det jul och sen har det snart gått ett år igen! Hemskt när man tänker på det egentligen. Tiden springer ifrån 'en.
Men förhoppningsvis har vi LITE kvar av sommaren 2011 i alla fall! :)

Igår var det ju fint väder så det försökte vi ta vara på. Gick ner till Mc Donald's och ödelade veckans träning :) Sen gick vi faktiskt en bra bit. Bort till Charlottenborg, kollade om vi kunde se några spöken i fönstren på Slottet, men icke! Sen gick vi utmed kanalen. Synd bara att de har stängt av överallt, där som är så fint annars! Vi var hemma vid 21.30. Glo på film, duscha, sova. Man kan ju inte säga annat än att livet är inrutat i alla fall :)

Idag ska jag träffa Joakim. Kan nog vara välbehövligt! Vi får väl se hur mycket vi hinner beta igenom. Senast sa jag att jag har helt uselt sifferminne så idag skulle det visst bli förhör på artikelnumren på våra komponentrullar, för att se vad som fastnat på 9 veckor. Hmm, jag minns inte ett enda helt nummer, senast igår gick jag vilse bland de numrerade hyllorna. Men slutar artikelnumret på 800G eller 200D....eller var det B..??...så vet jag vart jag ska gå och leta :) Stackars Joakim, hoppas han har vilat upp sig under semestern...! :)

Om man skulle ta och rulla iväg mot Autoliv en sista gång då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar