Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 10 augusti 2011

Tidigt hemma från kall danskväll och träningsvärk imorrn?

Kom nyss hem från Borensbergs-parken. 11 grader, snålblåst, lite folk, stort tjej-överskott och inte vidare roligt dansband ("Rhodos") - kan tyvärr inte kalla det en "bra" kväll! Jag och Marie gick hem i halvtid, kändes som man kan utnyttja kvällen på bättre sätt än att stå där och hänga. Duscha och sova t.ex.
Fast dansat lite har jag gjort i alla fall! Tillräckligt för att säkerligen ha träningsvärk imorrn. I nacken. Jag har sagt det förut och säger det igen; varför finns foxtrot??? Vilken socialfobiker-fientlig människa kom på det där spektaklet?? Jag vette fan hur jag bär mig åt, försöker slappna av och vara följsam men jag riktigt känner hur jag är som en telefonstolpe ungefär. Stackars de som tvingas putta runt på mig. Och jag försöker vara nära personen jag dansar med, det borde underlätta tycker man, men på nåt sätt drar jag fram axlarna och bak huvudet så det drar på baksidan från bakhuvudet och ner mellan skuldrorna. Får ont bakom öronen, innanför tungan och på en massa andra fullt normala ställen. Vill jag verkligen vakna imorrn...?? Jaa så gör jag när jag dansar, att man aldrig lär sig att hålla sig hemma!! Fast mitt i allt så är ju faktiskt buggen jäkligt kul...!

Men imorrn får det nog bli motion på annat sätt. Actic eller löpning eller nåt. Sugen på att svettas ordentligt igen!

Annars så har det varit en helt vanlig dag med jobb och allt rullade på som vanligt! Börjar gå upp allt mer för mig att det snart är dags att brottas med myndigheter igen, leta arbetsträningsplats, komma till ett nytt ställe med nytt folk, nya rutiner, fyyy faaaaan!! Försöker att ta en dag i taget och inte tänka för mycket på det ännu, men jag är ju inte så bra på att leva i nuet...

Men NU ska jag i alla fall duscha och sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar