Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 14 augusti 2011

Helgen. Ungefär lika händelsefull som rubriken antyder.

Då har även denna helg gått. Utan alltför stora utsvävningar. Igår var jag djurvakt när mor och far var i Målilla och Fredrik jobbade. Jag och Elliot åkte en liten repa.
"Jaa jag tänker då INTE åka hem än..!!"
Låg i trädgården och solade en stund men det var fasen inte vidare varmt. Sommaren över för den här gången? :( Hämtade Fredrik efter jobbet, åt Mc Donald's-mat och sen var det OnePiece-häng på altanen. ("Häng" är nog fasen det löjligaste uttryck jag vet, finns det verkligen vuxna människor som på riktigt använder det???).

Vi kollade på speedway-GP och på "Sagan om konungens återkomst" och sen var det sent och läggdags!

Och idag har vi inte gjort mycket heller. Kollat på tv. Har lekt lite med bilder i bildredigeringsprogram i telefonen.

Jaa så har jag fått min helg att gå! Vad har ni gjort??
Imorrn börjar min sista vecka på Autoliv. När jag är hemma så känns det tråkigt att det snart tar slut, när jag är där känns det riktigt skönt, vaddå kluvet... :) Men som sagt, har en vecka kvar där, får se om bygget står kvar på fredag eftermiddag :)
På fredag ska jag förresten till Joakim igen, hoppas han kommer tillbaka med ny energi efter sommaren, jädrar vad jag ska tjata! :D Sen på kvällen är det dags för kräftfiske!

Nu ska vi strax äta köttfärssås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar