Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 16 januari 2011

Halkig söndag och "Sexnovell - del 2"

Tog sovmorgon även idag. Upplysningsvis så kan Fanta Exotic framkalla skallebank... Men men, måste väl ruska om bland hjärncellerna ibland!

Idag skulle ju Elliot träffa Humlan igen. Åkte ner till mor och far för att hämta honom. De var i full färd med att ge Oliver hans medicin. Tror inte han uppskattade det så värst mycket...
Lille gubben, ser inte så vidare värst glad ut...
Elliot var helt galen, undra om han hade på känn vad som väntade. Eller om han bara hade trevliga minnen från senast :) Han hoppade och studsade, skällde, "pratade", tittade på mig med sina stora bruna ögon, och när vi väl skulle åka så skulle han t.o.m upp på byrån och hämta kopplet själv :) Och inte brydde han sig om att mor och far sa hej då åt honom, han skulle bara UT och in i bilen, fort som fan :)
Gick en sväng med hundarna i Vadstena, och jädrar vad halt det var på vägarna!! Nu är det ju sådär riktigt mysigt väder, vattendiken där det inte ska vara några vattendiken, genomsurt och klafsigt och som sagt snorhalt. Ett under att man inte plaskade i och bröt nåt. Blir jättespännande att åka ut med bilen imorrn... Och gärna lite minusgrader på detta också...
I början av promenaden så var Elliot väldigt intresserad av Humlan, men efter ett tag upptäckte även han att om han inte koncentrerade sig på vart han satte fötterna så skulle han också fara i backen och bli blöt, så han gick så fint så :)
Men vi hann inte mer än in så hade han ställt upp sig så ståtligt bakom henne. Snusk-jycke där... Men han hade lite svårt att "hitta rätt" så vi försökte hjälpa dem. Inte det absolut lättaste... Efter ett tag trodde vi att han var där han skulle och han körde slut på sig totalt, på alla sätt och vis, för att inte bli alltför detaljerad :) När vi skulle kolla om de satt ihop så upptäckte vi att han siktat rätt dåligt. De satt inte ihop nånstans och Humlan var kladdig på benet och golvet behövde skuras. Fan också...
De fick gå som de ville en stund och samla energi, men den energin kom aldrig igen. Inte ordentligt i alla fall. Humlan ville mest bara ligga ner och Elliot gjorde några tafatta besök att bestiga henne, men gav snabbt upp. Så vi fick åka hem... Nu får vi se, om hon fortfarande löper imorrn så åker vi in på kvällen, annars så får vi helt enkelt hålla alla tummar och tassar vi kan på att det tog sig i fredags, då fick de ju till det alldeles ypperligt i alla fall! :)
Han tog ju lite längre tid på sig än "4 sekunder" så han har all
anledning att känna sig som en urvriden trasa...
:)

Idag var det visst jag som hade köket så på hemvägen blev det Mc Donald's... :) Usch, skärpning, Sandra..!!

Har tittat på "Solsidan" (Vaddå att hela Sverige satt och väntade på Ove... :D)och "Time out" ikväll. Nu är det läggdags och imorrn börjar en ny arbets- och träningsvecka! Har inget annat inplanerat. Förutom vaxa benen och bassängträning på onsdag, men det räknas knappt. Så det blir förhoppningsvis en lugn vecka! Skönt det, jag börjar också känna mig som en urvriden disktrasa. Eller det gör jag väl allt som oftast, men är inte riktigt van vid att vara så jädra trött. Samtidigt som livet suger i största allmänhet just nu. Kort sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar