Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 11 januari 2011

Kryssning, vårdcentralen krånglar och träning

Det är kallt ute, upptäckte jag nu när jag var ute och flyttade bilen. Kom på att jag börjar 11 imorrn, åker hemifrån 10, då är det lite dumt att stå på en parkering som börjar kosta kl 9... Väntar på svar från bostadsbolaget, frågade lite snällt vart de föreslog att man skulle göra av bilen, men jag tror inte jag kommer få nåt svar. En känsla jag har bara...

Kom hem från kryssning igår. Vi hade riktigt skoj! Fast det är sådär när två väldigt bra artister spelar samtidigt fast på olika ställen. Då håller i alla fall jag mig på det stället som är lugnast och där minst gubbsjuka härjar för herrejösses...! Sofia hade visst fått många erbjudanden från "äldre erfarna"... :) Man kan ju helt klart kräkas för mindre. Men roligt var det i alla fall, denna gången var det inte jag som blev aspackad och gick runt och petade folk i magen...! :D Det där får vi göra om snart igen!

Ringde vårdcentralen i morse, jag skulle ju göra det om inte knutorna under armen försvunnit. Och det har de inte gjort, snarare tvärtom. Men vilka ljushuvuden de sätter i telefonen på sjukan...
"Jaa, jag skulle höra av mig efter tre veckor om knutorna inte försvunnit."
"Ehh, jaha, men vad skulle hända då, skulle du träffa läkaren igen eller??"
"Hur fasen ska JAG veta det, han sa att jag skulle ringa igen!"
"Men då ska jag prata med doktorn så ringer jag tillbaka till dig."

Men perfekt, jag har ju all tid i världen att vänta på telefonsamtal på Lekia, absolut...! Speciellt när hon ringer ungefär en halv signal så det inte finns en chans i världen att hinna svara, eller ens höra att det ringer. Så nån ringsignal hörde jag aldrig, men däremot så har det *koko*-at och haft sig i fickan hela dagen om sms, mail etc. Kl 16.55 ringde fruntimret tillbaka och sa att doktorn ville kolla igen. Otippat... Så nu ska jag ringa tillbaka på torsdag så förhoppningsvis får jag tid då. Så får vi se hur det blir... I värsta fall kan det bli bärsärk i korridorerna där, men det ska vi väl inte hoppas på :)

Sen har det varit träning idag. Nån sate hade knyckt "min" spinningcykel, så jag fick placera mig i andra hörnet istället. Den sadeln var som en rutschkana, lutade framåt nåt väldigt. Så det var bara att byta racer, jädra bök! Segt pass idag, tur att det gick snabbt...!

Hem och äta soppa, kolla på tv. Såg på en dokumentär om Cornelis, det var intressant! Var nog ingen lätt människa, varken att vara eller att vara i närheten av... Lite som jag, haha :)

Imorrn ska jag jobba igen. Bara hoppas att det håller i sig så det kanske kan bli någon form av fortsättning efter sista februari! Tråkigt att lämna ett ställe som man trivs på! Jag kan ju inte gärna söka mig till nästa Lekia-butik - i Norrköping :) Lite väl långt pendlingsavstånd :)


"I'm much too young
to feel this damn old...
"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar