Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 6 januari 2011

Lugna dagar, bandyminnen och hund-himlen har fått en ängel


Vad ska man skriva om idag då...?
Det har ju inte direkt gått för högvarv senaste dagarna. Igår började dagen hos Joakim kl 07.30 och 90 minuter senare kände jag mig som jag blivit överkörd av tåget ungefär. Det tar på krafterna mer än vad man tror att använda sina små grå. Försöka tänka på sätt som man inte är van vid och så.
Så efter det blev det att gå hem och göra ingenting. Var så väldigt trött. Kl 14 skulle jag tvätta. Fortfarande inte min favoritsysselsättning. Långt därifrån... Och ändå har vi en tvättmaskin i hallen. Dock så fungerar den inte riktigt. Men skulle kunna göra...
Efter första lasset tvätt så somnade jag i soffan, var helt färdig. Skakig och kallsvettig, trodde jag fick någon form av blodsockerfall, men jag hade ju inte slarvat med maten eller så. Inte mer än vanligt i alla fall, sen skulle en dietist gråta om den fick en inblick i mina matvanor. Ingen kunnig som kan tänka sig att peta ner en sond i magsäcken...?? Himla smidigt det vore att bara kunna byta påse med näringslösning emellanåt :)
Var lite piggare när jag fått sova en stund så jag fortsatte med min tvätt. Frampå eftermiddagen kom Fredrik hem och hjälpte till, skönt det! Sen gick kvällen, precis som alla andra kvällar brukar göra.

Tog sovmorgon idag, så det blir intressant att somna ikväll... Har inte gjort många knop idag heller. Kollat på tv. Just nu är det Hälsinge-derby i bandy mellan Edsbyn och Bollnäs. Bandy väcker många skojiga minnen! :) Det var tider det när IFK Motala hängde med uppe i toppen, när det var 2-3000 människor på isstadion när t.ex Hammarby eller Västerås kom med sina busslaster, stämningen var på topp! Bara hoppas att de kommer tillbaka dit igen. Dock så kommer nog inte jag tillbaka till isstadion, har lite för skrangliga gångjärn i kroppen för att utsätta mig för den satlösa kyla som en bandymatch innebär. Lita på att jag ska göra allt jag kan för att rikta in en eventuell framtida avkomma på fotboll, handboll, innebandy eller nån annan mer åskådarmässigt sett human sport :) Bara hoppas att det blir pappas kroppshydda och mammas bollkänsla och fysik som går vidare, annars vore det illa...! Vad gör man liksom med en halvdvärg som knappt ser skillnad på en tennisboll och en basketboll?? Hörnflaggshållare??

Imorrn ska jag jobba igen. Jobba på riktigt. Det känns spännande! Och sovmorgon får jag också, börjar inte förrän 13.

Slutar med en ärligt stulen bild på Marie's vackra tjejja som igår fick somna in :(
Sov gott, lilla gumman!

2 kommentarer:

  1. Så fint du har skrivit i dina inlägg om Alizza och oss, TACK för att DU är just DU!, Tack för all omtanke, alla snälla ord och framförallt TACK för att du lyssnat!
    Kram Marie, Peter & änglahundarna Spitz och Alizza

    SvaraRadera
  2. Hade tankarna hunnit upp i skallen innan de rann ut i fingrarna så kanske jag inte hade formulerat mig exakt likadant så man får ju kalla det 120% rakt och ärligt i alla fall... :)
    Ni har ju alla tagit emot mig med öppna armar från dag ett (vet inte om lite mygel med fläskfilé kan ha spelat in när jag blev polare med Spitz... ;)) och hundarna har alltid funnits där så det är klart att allt detta känns hemskt sorgligt :(
    Att jag är som jag är kan jag inte göra så mycket åt men det är kanske bra att du har någon kvar i din närhet som har en bokstavskombination... ;)
    Vi får ses snart igen, bara att säga till när du orkar och har lust!
    KRAM

    SvaraRadera