Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 31 januari 2011

Ingen blogglust

Ingen blogglust. Annars så är det helt enkelt så att det inte händer så mycket i mitt liv för tillfället. Jag knegar på bland leksakerna, nu har jag bara en månad kvar :( Sen får vi se vad det blir av mig. Och så längtar jag efter våren och sommaren!
Så mycket mer är det inte just nu. Väntar på någon form av besked från sjukvården, hur de tänkt gå vidare, OM de tänkt gå vidare.

Idag är det två år sedan vi fick hem Hedwig. Två år, det är inte klokt...!! Dock känns det inte som hon har vuxit så mycket och tur är väl det :) Hennes energi och fart och Sunes kroppshydda och kroppsuppfattning, hon hade fixat att vandalisera en cell i Kumla-bunkern...

Det var ungefär det. Mycket i skallen som jag inte vill ta här, det skulle bli lite väl tydligt hur vissa lyckas med att riktigt reta gallfeber på 'en, det tänker jag inte bjuda på.

Dusch och sova. Blev inte många timmars sömn i natt, hoppas på fler denna natt.

Tack Marie för kvällens trevliga fika! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar