Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 1 februari 2011

Tråkigt besked och ebay-shopping

Då var det slut på det roliga. Min arbetsträning avbryts i förtid och jag går bara veckan ut istället för månaden ut. Anledningen? Det finns för lite att göra, för att ta den korta versionen. De var lite för många anställda i butiken så en fick flytta sig till butiken i stan. Och då ser det ju förstås dumt ut om jag går där och gör en persons jobb. För det gör jag faktiskt... Så det som finns att göra nu under lågsäsong ska de ordinarie anställda göra. Tycker det ännu mer visar hur seriöst företaget och "ledningen" är. Det hade inte varit svårt att låta mig hållas och ta några extra raster och ändå få ut ordinarie lön och inte behöva betala mig ett öre. Det hade definitivt inte varit svårt att låta mig hållas istället för att ta in timvikarier. Men så vill de inte göra! Jag får väl helt enkelt se det så att jag är för bra för att få vara kvar! Jag kan ju få tro det i alla fall :) Även om jag inte känner mig bra, jag gör det jag kan och jag tycker det är himla kul! Får förhoppningsvis fina omdömen och referenser som kanske kan vara bra att ha när Lekia öppnar en ny butik här i Motala, om det nu blir av...

Så nu vet jag inte vad som händer. Ska få en kallelse till nya handläggaren på arbetsförmedlingen. Se vad det är för en pajsare och vad vi kommer fram till. Jag har ju haft tur med handläggarna där (förutom att de slutat...) så jag hoppas den här fortsätter i samma anda!

Har handlat ett par pussel på ebay (börjar bli bra på tyska nu! :) ) så nu är jag redo för lite arbetslöshet! :) Och sen kommer jag väl inte undan träningen längre heller... Skriver du upp mig på måndagens och tisdagens spinning, Tessan?? ;)

Imorrn har jag sovmorgon och jag hoppas att jag kan få sova. Somnade skapligt igår men sov rätt oroligt. Vaknade flera gånger och så. Imorrn ska jag inte gå upp innan 11, är det planerat :)

1 kommentar:

  1. Men vad tråkigt med lekia! Jag ska dit idag så jag skriver upp dig!;-) 2 veckor sen jag tränade sist. Jävla förkylning att ha varit seg kram THerese

    SvaraRadera