Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 12 februari 2011

Nya länkar, Tranås ikväll och mobilkamerornas utveckling

Sitter och laddar för duschen. En välbehövlig sådan dessutom... När man reagerar själv, då är det illa! :) Känner mig som vanligt sådär laddad inför en utekväll, men det är ju verkligen då man ska ge sig iväg! Lära sig att man inte alltid får som man vill här i livet, att göra sig i ordning och pallra sig iväg fast det bär emot. Det är det som kallas habilitering... Sen vet jag ju att bara man kommit över den här lilla tröskeln, fått på sig lite kläder, fått snofsa till sig lite, fått lite mat i magen och kommit iväg så brukar det i regel bli hur bra som helst i slutänden! Ska bli jättekul att träffa grabbarna i Casanovas igen, det är ju ett tag sen nu. Och förr kunde man åka och se dem 2-3 gånger I VECKAN :) Jupp, dessa tider har faktiskt funnits...!! Dock så har jag tröttnat väldigt på att dansa. Man blir mest svettig och trött och så dessa vedervärdiga foxtrot'ar... Näe tacka vet jag att hitta en stol i ett hörn och sen sitta på den hela kvällen och bara lyssna på musiken! Men det värsta är att även det brukar ändra sig när man väl kommer ut... Brukar allt kunna rycka i benen ganska bra när man ser alla andra hålla igång. Vi får väl se hur det blir ikväll!
Ska hur som helst bli jätteskoj att träffa Madde igen, minns knappt när det var senast! Skänningemarken kanske. Höra hur alla hönsen mår och om de får bygget att rulla på utan mig :) Skulle tro det vaa... Hon lovade att bjuda på grogg efter fadäsen förra helgen när jag fick bege mig till Linköping mitt i natten helt i onödan, men jag har ju tagit på mig att köra så hon får väl bjuda på nåt annat :) Ingen tid i månaden då man direkt badar i pengar och Parkhallen är inte direkt kända för att ha billig öl....om de ens har öl överhuvudtaget :), så supa på en förfest och sen nyktra till under kvällen och i princip vara körbar när man ska hem men ändå behöva hålla på och krångla med skjuts och sånt. Och speciellt nu när jag ska till Motala och alla andra till Skänninge/Vadstena. Jag vet inte om det är vuxenpoäng, men jag har tagit mig förbi den tiden... :) Kan lika gärna köra och hålla mig till cola.
Om nu bilen går igång d.v.s... Batteriet har varit lite tjurigt ett tag. Det har aldrig hänt att jag absolut inte fått igång bilen, men jag brukar få juckla ett tag. Först händer liksom "inget" ungefär 7 gånger och sen startar den som ingenting! Och nu har det ju dessutom varit rätt kallt ett par dagar. Kanske dags att byta batteri på skrället. Och torkarblad...

Har lekt lite med hemsidan idag. Ändrat lite färger och tagit bort sånt som inte fungerat och så. Och sen har jag fnulat lite med länkarna. En del har varit inaktuella så de har jag ändrat, reparerat brutna länkar, lagt in fungerande bilder osv. Och sen lagt till ett par nya länkar. Valla djurklinik förtjänar en plats där efter Olivers äventyr under de senaste veckorna. Likaså Sannas smycken fick en länk.
Ni som enbart läser bloggen kanske inte ens vet om att jag har en hemsida också..?? Jag gjorde den främst för att presentera mina katter under den tiden som jag sysslade med avel och utställning, så mycket handlar om djuren, men det finns även lite om mig, en massa bilder och en hel del onödigt som jag pillat med för att få tiden att gå :) Adressen är http://sandrassida.dinstudio.se.

Kollade igenom hårddisken och förundrades över mobilkamerornas utveckling:

Sony Ericsson t630
Sony Ericsson t630
Sony Ericsson k750i
Sony Ericsson Vivaz
Man får väl sammanfatta det hela med att utvecklingen i alla fall går framåt! :)


Duschen var det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar