Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 7 februari 2011

Arbetsförmedlingen, matförgiftad? och katten mår bättre!

Lite knepigt att inte behöva gå upp idag. Hur låter det, att VILJA gå upp en måndagmorgon..?? När vi vaknat gick jag och Fredrik ner till stan, han gick till jobbet och uträttade nåt ärende, jag gick till Arbetsförmedlingen. Det hände väl inte så mycket mer än att hon skrev en notis till min nya handläggare att han skulle kontakta mig. Snabbt överstökat! Sen gick vi och åt. Pasta, kyckling och bacon i ostsås. Slemmigt men mättande, som de säger i "Lejonkungen" :) Efter maten fick man kaffe och kaka. Fick tag i nån form av kladdkaka, såg det ut som i alla fall. Men jädrar, det var som att stoppa en sked ren kakao i truten ungefär. Lindrigt sagt så var det inte vidare gott...
Sen gick vi till Clas Ohlson. Då började kroppen kännas konstig. Blev yr och det satte igång att röra sig i magen ganska ordentligt. Lika bra att gå hem. Ibland är det skönt att bo mitt i stan... Och det blev till att tillbringa en bra stund på toaletten. Sen mådde jag illa så det var bara att gå och lägga sig. Försökte dricka lite cola, men inte ens det gick, då är det illa... Somnade och sov ett antal timmar. Vaknade av att telefonen ringde och då var det från arbetsförmedlingen. Så på onsdag ska jag dit. Är sådär sugen på att börja om från noll igen, leta på en ny plats, träffa nytt folk, ta in nya rutiner... :( Men vi får väl se hur det blir.
Hade ju spinning idag men det var bara att glömma. Jädra skit, jag hade ju sett fram emot att träna och sola!! Men det får väl bli nån annan gång, kan ju inte gärna bjuda på att kräkas på gymmet :) Så pass trött ska de inte få tro att jag blir! :) Nu mår jag i alla fall bättre och kan sitta uppe. Tänkte våldta virknålen en stund innan det är dags att lägga sig igen.

Oliver var på Valla idag igen. Det var visst ett stygn som suttit och irriterat. Ett sånt som skulle försvinna av sig självt men som inte gjort det. Jag hade ju ett gäng såna efter min operation och de var inte speciellt behagliga. Även om det till slut blev en form av nöje att pilla fram stygn och dra bort dem :) Men skulle inte vilja ha såna i munnen. Stackars snutten..!! :( Men nu hade han knaprat torrfoder och det gör man INTE om man har ont i munnen så förhoppningsvis mår han bättre igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar