Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 17 februari 2011

Sune=bebis, sparkad "rasistisk" idrottschef och "Dagens strumpfit"??

Gomorron Sverige...

Till att börja med, vem behöver en bebis när man har Sune..?? Häromdagen fick jag torka spyor efter hans hetsätande av räkskal, idag kom han upp i knät och la sig när jag läste tidningen, kände snart en viss odör och självklart... Herrn har en tendens att ibland missa en liten men ack så viktig detalj när han varit på lådan; Att se till att han blir ren efteråt. Nu fick mina pyjamasbyxor fungera som dasspapper. Fräscht, gubben...! Ner med katten och sen tvätta av byxorna, plus dra ett par varv med en tvättlapp i häcken på katten. Normalt... Ska fasen hänga upp en rulle Lambi i kattlådan och se om det gör nån skillnad!

På tal om att läsa tidningen... Jag hörde nåt lite löst igår, tror det var Fredrik som pratade om det. Någon hade (återigen...) fått sparken från sitt jobb p.g.a nåt som den skrivit i sin blogg. Och jajjemän, nu var det en chef inom H43 (handbollslag i Lund) som fått lämna sin post efter att ha suttit och tittat på en av Melodifestivalens deltävlingar och sen skrivit på sin Facebook-sida att Swingfly var "en uppsvullen neger som inte pratar svenska". Om vi börjar i den änden då att hur fel ute var han...?? Jag såg också den deltävlingen och inte fasen var denne Swingfly nåt likblekt anorexia-fall riktigt... Och alla intervjuer var på engelska men det kanske bara hade nåt med image att göra...? Men framför allt; vad har detta med handboll att göra??? Klubben förklarar det hela på sin hemsida med att dess "verksamhet vilar på en värdegrund som vi alla har att följa och som vägleder oss i vår gärning som föreningsaktiva"... Prosit och hallelujah...!
Näe självklart ska man väl tänka lite på hur man uttrycker sig och framför allt när man är offentlig person, men det är ju bara ett fall i mängden där humorn är väldigt enkelriktad. En "kändis" (i alla fall betydligt mer känd än en av H43's chefer...) skrev på Facebook idag nåt om att "Bag-in-box=Kicki-festis". Undra om han kommer bli sparkad... (Vad han nu i och för sig skulle kunna sparkas ifrån... :) ). Men då är det plötsligt underhållning istället. Att insinuera att Kicki Danielsson sveper bag-in-box likt en unge sveper en MER, det är skojigt, men att kalla en uppsvullen neger som inte pratar svenska för "en uppsvullen neger som inte pratar svenska", det är vidrigt det...!! Svenska pk-hysterin i ett nötskal. Och detta omdiskuterade n-ord. Om H43 jobbade lite mer med handboll så kanske de inte behövt ligga näst sist i tabellen...

Och man kan ju vara jäkligt glad att min blogg inte är så stor och att det inte finns någon risk att jag skulle bli erbjuden nån chefs-position nån gång, för jädrar vad mycket intressant det finns att hitta i min blogg...!! Jag bara kastar skit omkring mig, skit ska skit ha liksom. Många gånger har jag nästan känt hur jag varit på gränsen till.....nåt. Vad kallas det när man kallar en icke namngiven parkeringsvakt för fitta?? Förtal?? Fast det är väl i och för sig tillåtet att kalla en fitta för parkeringsvakt...? Då ska jag använda mig av ordet PARKERINGSVAKT när jag skriver om dem fortsättningsvis...
Jag har inte haft många jobb, men de jobb jag haft har jag skött utmärkt, trots att jag har en blogg där jag spytt galla över grannar, hyresvärdar, tandläkare, parkeringsvakter, Gothia cup's tävlingsledning och jag har säkerligen glömt mer än hälften ändå! Om jag var tvungen så skulle jag säkerligen göra mig på ett dagis också, TROTS att jag är 49% Sverigedemokrat (Jupp, det är så. Och sånt här gör ju inte det hela bättre direkt...) och 51% "blank". De allra flesta människor, förutom då pk-eliten, kan hålla isär yrkesliv och privatliv. Och ofta är man så illa tvungen. Om jag, som ändå har en diagnos som gör att jag är väldigt beroende av mimik och ansiktsuttryck (medan andra aspergare är precis tvärtom..!) för att förstå vad folk menar, avtackar mig att bli grävd i underlivet av någon iklädd niqab så "vägrar jag vård", jag är "fördomsfull", "respektlös" och rent av "rasistisk", medan en muslims vilja ovillkorligt ska respekteras om den vill bli behandlad av ett speciellt kön. För att bli lite politisk så tycker jag inte att man ska behöva skämmas över att vara svensk, man bör ta hand om folket som redan finns här, och då är det faktiskt SD som ligger närmast om man nu måste välja politisk tillhörighet, men steget till att jag står hemma på balkongen och heilar är rätt långt... Vi har inte ens nån balkong.
Undrar just hur många som säger upp kontakten med mig på Facebook efter detta, det verkar vara det råaste man kan göra idag när man vill visa att man inte tycker om nån...!
Hur som helst så önskar jag denna handbolls-chef lycka till i sitt framtida jobbsökande, det lär minst sagt behövas! VÅGA käka en Nogger Black (vart man nu ska hitta en sån, den drogs tillbaka 2006 efter bara 1 år på marknaden och det var INTE p.g.a försäljningsbrist...) och du är fullständigt rökt på svenska arbetsmarknaden! För man förresten säga "fullständigt rökt"..?? Det KAN ju faktiskt finnas nån vars grannes kusins hunds förra ägares mosters kompis satt i koncentrationsläger som tar illa upp...

Till sist så fick jag lite blogg-inspiration av kusinbarnets Stoffes nya blogg, nämligen "Dagens strumpfit". Det kanske vore något att börja med då de flesta av mina strumpor kommer från GeKås' barnavdelning så de flesta ser ganska intressanta ut, många fina färger och motiv! :) Just nu har jag dock inga strumpor så det finns inte så mycket att visa. Men vi får väl se vad som händer under dagen...! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar