Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 21 februari 2011

Sömnlös och resa imorrn

Sömnlös natt. Igen. Hörde Fredriks klocka ringa vid 9 innan jag somnade. Fick sova i alla fall några timmar då. Hoppas på att kunna sova i natt istället. Imorrn bär det av ut på Ålands hav igen, blev bestämt lite hastigt och lustigt. Men det oroar lite, det senaste jag hörde från kompisen som jag ska åka med var att det går magsjuka i familjen och det känns ju lite sådär... :-/ Får se imorrn bitti, får hålla tummarna för att hon klarar sig! Och inte drar med sig brötet till mig...!

Annars har vi inte gjort så mycket. Arbetsförmedlingen ringde idag och frågade om de fick ge mina uppgifter till ett företag som behövde folk, och visst, absolut! Det var en butik i Motala, mycket mer visste de inte ännu. Kan ju bli spännande! :)

På eftermiddagen var jag och Fredrik ute och gick. Kallt som fan var det. Nu får faktiskt våren gärna komma...

Hej och hå vad hjärnan inte arbetar... Visste ni förresten av det är "Internationella modersmålsdagen" idag?? Fram med julgran, midsommarstång, påskägg....eller hur fan man nu firar den dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar