Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 28 februari 2011

Maria-dagen med medföljande presenter :), hockey imorrn och "Nu blåser vi Sverige"

Idag har jag och Jesus' morsa namnsdag, hurra för oss :) Så hela dagen har jag suttit bland ballonger, serpentiner och små dvärgar som spelar trumpet! (Dock ingen tårta, Marie... ;)) Eller kanske inte... :) Jag har suttit för mig själv precis som vanligt och det har varit fantastiskt skönt! :) Sen kom Fredrik hem och lagade god mat, nu väntar jag bara på namnsdags-pussen... Jag kollade lite vad jag kan köpa i namnsdagspresent till mig själv (bra anledning till att få spendera pengar vaa... ;)) och en Ålandsresa sitter ju aldrig fel. Än har jag inte bestämt mig helt och hållet, det var ju verkligen både himmel och helvete senast. Men nu ska jag ju antagligen ut i arbetslivet igen, kan väl kanske vara skönt att få ett litet "avstamp" innan det... Tjaa, har som sagt inte bestämt mig än och är det nån som vill hänga på så är det bara att hojta!
Sen ska jag låta Sanna jobba lite igen :) Hon är helt fantastisk, man kommer med en idé, om ens det, ett önskemål om något man eventuellt tror skulle kunna bli bra och hon sätter igång direkt och spinner vidare och lägger fram förslag på hur man kan göra och fixar och donar. Mycket mer säger jag inte just nu men det ska bli väldigt spännande att se resultatet!
Och mitt i allt impuls-shoppade jag en födelsedagspresent! April närmar sig med stormsteg och då råkar 75% av Andersson/Forsberg-klanen ha sett dagens ljus första gången. Skönt att vara tidigt ute! :)

Imorrn har jag tänka ringa stället som kanske blir min nya arbetsträningsplats, så får vi se hur det går och känns...! På kvällen är det hockey, det ska bli kul!! Therese ska ju med så hur det än går så blir det 50% glädje och 50% sorg i bilen :) Tur ingen av oss tar det hela så jätte-allvarligt, i alla fall inte så länge Djurgårn vinner...! ;)

Idag har jag gått i tofflor hela dagen så det blir ingen "Dagens strumpfit". Fredrik ville gärna gäst-"strump-fit"'a (uttala det, den som kan...), men hans strumpor är så totalt galet vedervärdiga så de platsar inte i en stor-blogg som min...! Ska man vara med här så ska man ha små söta figurer på strumporna, inte bredrandiga i hiskerliga färger :)

Kollar på "Nu blåser vi Sverige" och jädrar vad mycket dumt man skulle kunna hitta på med/mot folk om man fick en dag att spåna lite...! :)

3 kommentarer:

  1. För att citera Göte i Sällskapsresan:
    Men för helvete älskling...!!!

    (Tur att folk inte kommer fatta att det är en länk) :)

    SvaraRadera
  2. heeeej tjejen!vad gullig Du e:)inväntar nu tassarna-är beställda från smyckerian, och jag hör av mig direkt de anländer!!!ha det såååå himla gott tjejen!mvh sanna

    SvaraRadera