Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 27 februari 2011

Frisk igen och varit på kalas och ätit lite tårta

Var verkligen en snabb-förkylning jag fick! Var riktigt risig igår, skallen höll på att sprängas, halsen kändes som ett rivjärn, hade frossa, ont i musklerna, ont i nacken. Gjorde som sagt inte mycket annat än sov. Och idag var det mesta av det borta! Kanske blir lite too much information nu men fasen vet om jag inte "fick upp" hela förkylningen när jag borstade tänderna i morse. Hostade till och nåt blodblandat mindre gemytligt kom upp och ut. Mysigt värre... Mår hur som helst mycket bättre nu och det är ju skönt det!

Idag var vi hos Marie och Peter på 60-årskalas (30+30). Kommer ha träningsvärk i magen imorrn för jädrar när de där två sätter igång..!! :D Och tårta har jag ätit så jag trodde det skulle pysa ut genom öronen. Äter ju inte tårta speciellt ofta och så fick Fredrik och jag dela på en bit gjord för 4-5 personer :) Men gott var det och det var ju huvudsaken! Och mitt bland allt gick en rakad katt omkring och spann och strök sig mot allt :) En riktig cooling det där!

Sen åkte vi och handlade, det var välbehövligt. Åt söndagsmiddag på Mc Donald's på hemvägen. Väl hemma reagerade magen på tårta och snabbmat. Trodde nästan ett tag att jag skulle få skicka ett vykort från Tokyo eller nåt :)

Och imorrn är det ny vecka. Ska ringa om en ny arbetsträningsplats, på tisdag ska jag och Therese till Cloetta center och se Linköping-Djurgården, sen får vi väl se om det inte kan bli nån mer kryssning snart igen framöver också. Snart kan man ju sitta på soldäck och dricka öl! :)

Ska fortsätta se "Wallander"-filmen nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar