Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 5 februari 2011

Sista dagen på Lekia, pussel och Oliver fyller år

Arbetsträningen är slut för den här gången. Moloket värre! :( Men det är som det är, vad gör man liksom? Hade hoppats på en kallelse från arbetsförmedlingen igår så jag fått reda på när jag ska dit, nu blir det till att knalla ner på måndag och skriva in sig "som vanligt". Utan att ens veta om det är vad jag ska göra... Jag är ju sjukpensionär och är inskriven på LAN FK för att jag inte "kan" få ett "vanligt" jobb, ska då mina a-kassedagar rinna iväg...? Inte en aning... Men vi får väl se!

Sista dagen var ungefär som alla andra dagar varit där. Förutom att vi åt smörgåstårta och jag fick muddras innan jag gick hem. Jag är ju lite så att jag plockar på mig saker som ligger där de inte ska i butiken och sen glömmer jag att tömma fickorna. Så jag hade bl.a. sex bläckpennor, två tuschpennor, en sax, två mattknivar, två anteckningsblock, tre glaskulor och fem hyllkantsetiketter i fickorna... Arbetsbyxor är bra, förutom lite för mycket fickor där man kan stoppa saker :) Måste varit en rätt kul syn när jag plockade upp grej efter grej och det tog aldrig slut :)
Innan jag åkte hem så fick jag fika (semla såklart :) ) och en liten present. Himla gulligt av dem!! Lite knepig känsla att sitta i bilen och veta att man "aldrig" ska tillbaka igen. Kan ju hoppas på lite timmar, men jag vet inte... Det kändes som de har de timanställda som de behöver och jag har ju ändå en viss restid dit. Får hoppas på nya butiken i Motala! :)

Studsade in till Anna och Micke på hemvägen och pratade "lite", tittade på hennes lilla (än så länge är den faktiskt liten... :) ) bebis-mage och hämtade ljusen som kommit från Partylite.
Väl hemma fick jag ett litet ryck. Då jag handlat lite nya pussel så måste jag ju "tömma" pussel-mattan från det som redan ligger där så jag satte igång med det. Fredrik lagade mat (köttbullar, potatis och brunsås *MUMS*) och jag satt vid köksbordet och pusslade. Näe då, jag har inte alls någon mupp-störning, icke då... :) Sen fortsatte vi att pussla och dricka vin resten av kvällen. Tror klockan var 3 innan jag kom i säng. Funderade på att fortsätta pusslet nu, men jag har lite huvudvärk... :)

Ikväll blir det kalas för Oliver :) Man måste uppmärksamma sina familjemedlemmar när de fyller år!
På bilden är han inte 6 år, utan snarare 13 veckor...!
Att han varit så liten, min "bebis"!
 Även Grattis till hans kull-syskon och mamma Mysan som fyller 7 år idag!

2 kommentarer:

  1. Grattis lille gubben! Kram till både dig och matte!

    SvaraRadera
  2. Så liten tycker inte jag magen är, men större lär den nog bli, hehe. Hoppas ljusen doftade gott!

    SvaraRadera