Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 10 februari 2011

Coca cola, mera snö och ny handläggare på af

Nu har jag ätit frukost. Coca cola zero och en semla, mycket bättre kan det inte bli...! :) Det var cola nr 2 idag, vaknade och var akut törstig (drack lite vin igår...) så då gick en burk åt, sen gick jag ett par trappor ner till kiosken och handlade två burkar till. Att man inte kommit på tidigare hur nära det faktiskt är ner dit... :)

Men att titta ut i morse var inget trevligt alls. Snö, snö, snö och det verkar inte finnas nån hejd på skiten!! Okej, jag brukar säga att det kan få vara vinter fram till sportlovet men nu hade man ju nästan börjat få lite vårkänslor (en känsla av att det är vår och inget annat!) och då kommer det här..!! Fast visst, har ju investerat i en jacka så då kanske jag får lite användning för den. Dock så kan man nog inte riktigt kalla det för vinterjacka... :) Fick avi på posten förut så jag ska väl gå ner och hämta ut den vad det lider.
Posten ja, jädra stollar att skrämmas...! Hade fått brev från tandläkaren. Jag gillar inte tandläkaren...heller. Trodde jag fått en tid så jag drog ut på det där brevet ordentligt. Så var det bara ett meddelande om att två kliniker gått ihop eller nåt liknande, jag läste inte så noga. Kollade bara efter datum och tid och när det inte fanns nåt så var det bra med det :)

Igår var det bad. De höll på att bona golvet på våningen ovanför bassängen så det lät ungefär som att ett tåg åkte ovanför oss. Men det störde inte mig, låg så gött i varmvattnet ändå :)

Efter badet var det arbetsförmedlingen. Träffade min nya handläggare. Och vilken tur jag måste haft som lyckades hamna i den "delen" av af som jag gjort, det är ju bara bra folk! Denna har dessutom läst en hel del psykiatri (eller om det var psykologi...) och specialiserat sig på bokstavskombinationer. Så nu ska jag få gå hemma ett par veckor och "landa" innan vi tar nya tag, så ska han kolla runt om han hittar nån bra plats åt mig.

Sen åkte jag till Marie i Borensberg. Vi drack te, åt scones och löste världsproblem som vanligt :) Lite intressant vad en arbetsprövningsplats kan leda till, för det var ju så vi "träffades" :) Jag hoppas det vi pratat om snart kan bli verklighet; att vi sitter i en hytt på "Cinderella", dricker Smirnoff ice och garvar åt vårt hysteriska kräftfiske-äventyr i somras :) Det är inte bra att ha själv-uppblåsande flytväst när det spöregnar...! Men skojigt var det, lindrigt sagt :)

Vad ska man hitta på idag då...? Åka pulka..? Hade jag bara ägt en pulka så. Fast är inte så värst sugen på att gå ut i det här vädret. Det blir till att sitta inne och lyssna på Susan Boyle, lite lagom soft sådär :)

2 kommentarer:

  1. svar: tack men du kan faktis skriva komentarer med;)

    SvaraRadera
  2. Hahahah, jaa du, man ska inte sitta i en båt mitt på Boren när det åskar och spöregnar, dessutom ska man absolut inte ha en uppblåsbar flytväst som blåser upp sig vid kontakt med vatten......

    Kram på dä!!

    SvaraRadera