Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 16 februari 2011

Omgjorda bilder, bassäng och knepig sömn

Har roat mig med att "förstöra" bilder under kvällen. Jädrar vad man kan hitta på mycket lustigt!
Började med att leka lite med mig själv. Hmm, det där lät fan inte bra...!! :-/ Hur som helst, här är bild-serien och översta bilden är originalet:

Man kan ju bli yr i skallen för mindre :)

Rasmus
Oliver
Hedwig & Sune
Elliot
Varje förändring på Hedwig bör väl bli till det bättre... :)
Annars så har jag varit på bassängträning idag. Det är ju bara sista kvarten när vi får flyta runt som ger nåt men man får väl vara glad för det lilla :) Har kommit på att man kan ligga på mage och det är helt suveränt!! Ligger man i sängen så är det alltid nån kroppsdel som får ta belastning och gör ont men i vattnet är man ju helt och hållet tyngdlös! Det skulle vara några grader varmare i vattnet bara.

Efter badet gick jag och solade. Kände att det började bli dags för det nu :) Men om man är tyngdlös i vattnet så är det helt tvärtom i ett solarie. Usch vad hårt och obekvämt det är!! Undra om jag blivit av med lite "isolering", har aldrig upplevt förut att det är så hårt att ligga där! Som tur är så går 20 minuter ganska snabbt.

Och det är väl ungefär det som jag har gjort idag. Fastnade med mina bilder och sen blev det kväll. Ska krypa ner snart, var så gräsligt trött när jag skulle upp till badet på förmiddagen, Malmö-resan sitter väl i kroppen än. Hoppas på att kunnat få ordentlig nattsömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar