Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 3 februari 2011

Utvärderingssamtal, hundvalp, brev från Karolinska och imorrn är sista arbetsdagen :(

Lyckades såklart somna i morse, så när klockan ringde ca 40 minuter senare så var jag trött så jag var yr och mådde illa. Trodde knappt jag skulle kunna ta mig ur sängen. Snoozade i drygt en halvtimme, sen var det bara att gå upp. Och bara jag väl kom upp så fungerade det skapligt. Och när man kommer till Linköping så är det bara att köra på :) Hoppade över mina pannkakor idag och gick och åt hamburgertallrik med vår praktikant Desireé. Fasen vet ju när vi ses nästa gång, OM vi ses igen. Lite sorgligt, helt klart!
Innan jag gick hem hade jag utvärderingssamtal med handledaren/butikschefen. Och vi konstaterade att allt fungerat riktigt bra och att vi var nöjda med varandra :) Nu har jag ju inte varit där så jättelänge, men ganska intressant att inte komma på någon negativ egenskap hos henne... Bra chef, bra arbetskamrat, bra kompis, bra person. Hoppas vi råkar på varandra fler gånger! :)

På hemvägen hälsade jag på Marie som var hundvakt till en 10 veckor gammal borderterrier-kille. Inte ett dugg söt och charmig... :) Om man kanske skulle skaffa sig en valp, haha. Näe, hoppar över det tills vidare. Tur att man kan mysa med dem ibland, även om det låg en ganska påtaglig doft av gris över denna herre. Kan nästan  tro att husse har ett griseri... :D
Så söta!! :)
Marie
; Fredrik kunde inte se om det var du
eller jag på bilden...
:D

Marie's Peter var på ishockey så klockan blev halv nio innan Marie höll på att somna sittande och fick kasta ut mig :) Och på tal om hockey, det hänger i sen mellanstadiet; när Djurgårn spöar just Färjestad så får man alltid en speciell känsla av tillfredsställelse i kroppen :) Gött värre!

När jag kom hem hade Fredrik klyftpotatisen i ugnen, tänk vad bortskämd man är...! Jag hann inte mer än innanför dörren så sa han "Du har fått ett spännande brev, från Karolinska!". Ehh, okej..?? Vad vill de mig..??
Har ryktena om mina knutor nått huvudstaden..? :) Fast dock knappast till institutet vaa... Och knappast! Jag öppnade brevet, och jaa vad säger man...
Jomen det kan ju vara bra, jag som sover så JÄVLA bra... Det är verkligen ett stort problem att jag har en tendens att somna där jag för tillfället befinner mig. För jag får ju inte alls vara glad om jag kan somna NÅNSTANS överhuvudtaget... Någon skulle ringa om ett par dagar och fråga ut mig om mina sjukdomar, vaccinationer, jag skulle gå och ta prov från munhålan och blodprov. Men eller hur...! Bör de inte i första hand kolla upp detta på de (stollar) som lät sig besprutas invärtes med en massa gift i form av svininfluensa-vaccin...?? Jag kan säga att jag aldrig någonsin övervägde att vaccinera mig, kors va... Sen visst, de måste väl kolla även de som inte vaccinerade sig. Detta spektakel får de dock klara utan mig, tar ju inte ens prover när jag behöver, glöm att jag tänker leka nåldyna helt i onödan!
Så näe, det var inget "spännande" alls! Tänkte att jag kanske lite hastigt och lustigt kommit in på läkarlinjen eller nåt! :)

Nu ska jag duscha, sen hoppas på att få sova och imorrn ska jag knalla ner till stan och hämta en smörgåstårta till mina kära arbetskamrater (de går under "kamrater" allihopa! :) ) och sen ska jag göra min sista dag på Lekia. För den här gången... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar