Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 25 februari 2011

Ultraljud och nyfriserad

I morse var det ultraljud. Striptease för hela slanten, men det får man väl bjuda på ibland! :) Och de hittade inget farligt. De hittade helt enkelt ingenting alls... Lite märkligt kan tyckas, strax innan jul hittade ju distriktsläkaren inte bara en utan två "ärtor" under armen. Och visst, jag har ju fått för mig att det blivit bättre, mer svampigt än knöligt liksom, men vet ju inte riktigt vad man vill känna och vad man verkligen känner. Men näe, inte ett dugg fanns det att se. Eller visst "Fina blodkärl!". Och vad säger man...?? "Tack, kul att du tycker det, jag har jobbat som fan med dem!!"..? Så det var ju gjort på tio minuter det där. Om jag får analysera och rent gissa lite på egen hand efter en usk-utbildning och ett par års jobb på sjukhus, utan att tillskriva mig utbildningar och kunskaper om detta som jag egentligen inte har, så tror jag att detta kan ha en del med det hela att göra:

Läkaren frågade ju om jag hade sår nånstans på armen eller om jag var förkyld, men det var ju inget av det. Fast jag har ju haft armband av skinn och tenntråd runt handleden och från och till så har det kliat nåt satlöst. Så kollade jag häromdagen och då var det ännu mer rött och irriterat. Vill inte tänka på hur det såg ut i november-december... Så antagligen har min lymfkörtel fått jobba ganska hårt på senaste och då blivit en aning irriterad. Sen vet jag inte hur det kan visa sig i "ärt-form", men men... Nu är brötet i alla fall borta och det är jag nöjd med!
Fast jag kan ju inte låta bli att tänka på hur en punktion hade gått, om det inte funnits så mycket att sticka i. Det hade nog inte räckt med ett stick... Fast i och för sig så tror jag att punktionsläkaren ändå kände att det fanns något där, hon visste ju precis vart hon skulle lägga på emlasalva och hade hon inte tyckt att det funnits något att punktera så hade hon väl inte ens försökt...?? Jaja. Varje dag är ett äventyr! :)

Efter sjukan gick jag och Fredrik ner på stan och åt frukost och gjorde lite ärenden innan Fredrik började jobba. Jag åkte till Anna, som fixade till kalufsen på mig lite :) Det var välbehövligt, har inte haft en sax i håret sen december -09... Sen gick hon lös med locktången också så jag är jättesöt nu! :)

Sen har jag inte gjort så mycket mera. Var på Granngården och köpte kattmat. Stämde gitarren och plinkade lite, men det går inte riktigt för sig för mina händer nu. Har inte mycket till kraft i fingrarna så jag kan inte greppa liksom. Låter mest konstigt och väldigt dämpat. Ska det bli skön musik så får det bli pianot istället, det fixar jag fortfarande! :)
Hittade ett doftljus som jag tände; "vit lilja". Och det luktar fan...! Play doh-deg ungefär. Om liljor luktar sådär så förstår jag varför man ofta använder dem vid begravningar. Onödigt att slösa med blommor som luktar gott på folk som ändå är dö'a liksom.

Nu ska jag fortsätta se på "Ullared!. Gamla käringar som svär, det är fredagsunderhållning det! :)

Dagens strumpfit:
Små vovvar :)

6 kommentarer:

  1. När du sa att du inte hade klippt dig sen december så trodde jag du menade år 2010, haha... men då var det ju verkligen välbehövligt :)

    SvaraRadera
  2. Näe vettu, jag fick ett presentkort julen -08 som jag behövde använda innan det blev obrukbart så strax före jul -09 var jag och klippte mig :) Klipper mig regelbundet jag... :)

    SvaraRadera
  3. Så skööööönt att det inte var nåt med knölen:) Kram!!!

    SvaraRadera
  4. Så skööööönt att det inte var nåt med knölen:) Kram!!!

    SvaraRadera
  5. Så Skööööönt att det inget var med knölen:) Kram!!!

    SvaraRadera