Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 27 januari 2011

Hockey, tre rövhål och storlarm på Ikano

En kortis mest för att visa att jag lever!

Ska alldeles strax i duschen. Tur att vi inte har några nära grannar för var jag kommer svära på att varmvattnet är slut...!! Kom precis in från kylen, har varit på Cloetta center och sett Linköping tvåla till Skellefteå med 2-0. Matchen var ungefär lite rolig som siffrorna... Det "roligaste" var när vi skulle ut i en paus och såg att några gick upp för trappan istället för nerför, där stora majoriteten gick. Fan vad smart, en genväg, tänkte vi och följde efter! Väl uppe kom en dryg "ordningsman i skolan" till vakt och petade till på mig; "Hur gammal är du??". Jag var inte riktigt beredd på det så det blev mest "Öhh, va??", "Jaa, har du åldern inne för att vara här??". Vi hade visst kommit till "Sky bar"... "Jag är 26...". TUR för honom att jag inte var mer sinnesnärvarande, kan jag säga. Jävla rövhål...

På tal om rövhål så spånar jag på ett nytt kontroversiellt blogg-inlägg, jag tycker det är kul att skriva såna! Vad kan och "får man skriva och inte skriva? På Motala tidnings hemsida fick man dock INTE kommentera en artikel med att det inte är ett dugg tragiskt när en människa dör som fått för sig att göra inbrott i en av veterinärstationens bilar och sen skjuta i sig häst-avlivningsvätska... Vi får väl se om det blir nåt inlägg om det längre fram!

Och som rövhål #3 så har kärring-helvetet till slapp-fisa här fått för sig att riktigt jävlas med oss. Fick veckans andra p-bot idag... Så det vette fan vad vi ska göra. Sälja bilen eller flytta ungefär, detta funkar inte. Det är så vansinnigt vansinnigt jättetramsigt så det finns inte. Och idag var det ännu en ny förseelse jag gjort mig skyldig till, tror det var den fjärde... Snacka om att inte ens själv ha koll på vad som gäller...! Okej om jag stod i vägen, okej om jag stod där på eftermiddagarna när bilar åker där (men näe då, då är de platserna upptagna av pizzerians 3 "utkörningsbilar", resterande 2 står där jag fick böter i måndags, undra hur många lappar de får...), men jag står över natten, det är inte en bil på området!! Förutom på de parkeringsplatser som finns, de är fulla. Om inte av bilar så av uppskottad snö, skitsmart... Jävla paragrafryttar-fitta är vad det är!! Vore det inte bättre att hålla koll nere i stan, där folk verkligen står i vägen och parkerar på handikapp-platser och allt vad det är?? Nån som är lite praktiskt lagd som skulle kunna koppla in lite ström i vindrutetorkarna...? Tills dess så får jag väl göra som de önskar; ställa mig vid bilen, vifta med en pinne, säga "abrakadabra" och "simsalabim" och lite sånt och knäppa med fingrarna och se om nåt händer, för vad ska jag göra??

Idag blev det stor-larm på Ikanohuset. jag stod vid datorn och ritade skyltar när det började tjuta. Så säger de i högtalarsystemet att p.g.a "tekniska problem" så måste byggnaden utrymmas, vi skulle se till att alla kunder kom ut och sen gå ut och ställa oss så långt bort från byggnaden som möjligt. Som tur var så hade vi inte många kunder inne just då. Lite halv-läskigt att inte veta vad som händer, jag menar självmordsbombare anställs väl snart via arbetsförmedlingen och Skäggetorp ligger bara på andra sidan gatan, så vem vet... Så vi stod och väntade, dels var det så satans kallt och sen måste vi ju visa vilka som hörde till leksaksaffären så det blev lite "Huvud, axlar, knä och tå" och även "Krokodilen i bilen". Behöver jag säga att vi hade vansinnigt kul..?? :D Efter ett tag fick vi gå in igen och så vitt jag vet så var det bara en övning. Ingen polis eller brandkår eller nåt dök upp och inte exploderade kåken heller. Men rätt häftigt att se hur en utrymning går till! Och detta är ju förhållandevis ett litet köpcentrum, tänk t.ex. Nordstan...

Nu dusch som sagt, sen sova. Kom på att jag ska träffa Joakim kl 8 imorrn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar