Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 24 januari 2011

Monterat sulky, lampa till bilen, Oliver ska opereras och LÖN


Idag är det bara 11 månader kvar till julafton! Kanske bäst att börja planera julklappar...!
Fast på jobbet är det allt annat än jul-rusch. Säga vad man vill men jag trivs bättre när det är lite fart på't, ganska logiskt så känner man sig mer nyttig när man gör någonting. Nu är det liksom mera "Babyavdelningen måste fyllas på, vem av oss tre ska göra det..??". Men idag har jag för första, och kanske även enda :), gången i livet monterat ihop en BRIO Spin. Alltså en sån här:
Det var fasen inte det lättaste...! Hitta alla skruvar och knappar som måste hållas in och dras ut och allt vad det är för att få ihop eländet. Men efter en hel del envishet (det var tur att jag stod ute på lagret...) så fick jag i alla fall ihop det! Men tacka vet jag Atlas 30, jag håller mig nog till dem...! :D


Sen gick jag ju längre idag. Men det var inte så blodigt. Vi har så kul när vi jobbar så tiden bara går :)

Efter jobbet åkte jag till OKQ8 och handlade en lampa till bilen. Vore ju hemskt retligt att råka på farbror blå igen utan att ha åtgärdat det. Och även om jag tittade bland vanliga glödlampor till att börja med så var det inte så svårt att hitta rätt lampa. Högg en H4 och frågade för säkerhets skull damen i kassan (Varför blir man spontant skeptisk när det står en tant i kassan på en mack..??); "Den här funkar till en gammal Corolla va??". "Njaa, det beror på, en del av de nya har ju börjat med H7 (När började vi diskutera musik..??) nu!", men vi kom fram till att min -91:a inte gick under "en del av de nya" :) Sen skulle jag sätta i lampan. Jag fnulade och skruvade och hade mig, blev mer och mer ilsken. Har ju aldrig gjort det där innan, visste inte vad jag vågade dra i, hur pass mycket våld man vågade använda. Konstaterade på plats att jag har två stycken automobil-experter (Inget annat duger när man ska byta en lampa..!!) i min umgängeskrets, men ingen av dem var riktigt läge att ringa just då. Så jag fick dunka igen huven och åka hem... Väl hemma så fick jag efter ett tag lite vägledning av Micke på telefon så jag gick ut och försökte igen. Men det var ett jädra mickel med det där, ont i nyporna hade jag och kallt var det så Fredrik fick komma ut och hjälpa till. Så efter mycket om och men var lamp-skrället bytt så nu ser bilen på båda ögonen igen! :)

Imorrn ska Oliver operera munnen så då blir det till att vara nervös igen. Fast kan väl kanske vara lite skönt så jag slipper gå och tänka på mitt egna kommande äventyr. Det börjar dra ihop sig...

Imorrn är det även lön! Har inte fått lön sen i somras, vänjer man sig någonsin vid känslan när man öppnar ett lönekuvert..?? :) Jag har ju inte jobbat så vansinnigt många timmar men de kronorna som det blev är ju i alla fall ren bonus! Nu har jag ju spenderat en del här i början av januari, men hade jag sparat allt så hade jag dragit in ganska bra den här månaden, nästan så Gran Canaria kom flygande innanför ögonlocken... :) Men nu har det istället blivit en del annat, får hoppas att det kan bli lite reskassa nästa månad istället :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar