Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 17 januari 2011

Trött, "Sexnovell - del 3", handboll och ordentlig svacka


Är så förbaskat trött. Har svårt att komma upp på mornarna, går i min egna lilla värld, tycker allt bara känns irriterande. Kanske sliter jobbet på kroppen mer än jag velat känna efter. För fan, jag går 50%...!! Med en viss restid, visst, men ändå! Stöp i säng med fleecetröja och pyjamaspyxor så fort jag kommit hem. Skulle precis till att somna när Monica ringde och frågade om jag kunde tänka mig att åka in till Vadstena ikväll igen. Så jag gick upp och klädde på mig. Dels vill jag ju att det ska bli ordentligt gjort när någon vill låna honom och hade jag somnat så hade det inte blivit nån sömn i natt.

Även idag var han helt stollig när jag hämtade honom! Han måste verkligen fatta vad det handlar om! Jag filmade honom när han bar sig åt som mest, men det klippet lägger jag in när jag inte bloggar från mobilen.

Och idag gick det desto bättre. Tror det tog ungefär tre minuter från att vi kom innanför dörren och tog av oss skorna tills hans hade fått in en fullträff så det var bara för oss att slå oss ner mitt på golvet och stödja hundarna medan de satt ihop. 25 minuter tog det idag. Så nu vore det väl fan om det inte blev ordentligt gjort! :-)

När allt var klart så fick Elliot nåt slags lycko-endorfin-rus eller liknande. Han for runt, upp i soffan, ner på golvet, upp i sängen, la sig raklång på satinöverkastet, rullade runt, ålade sig. Efter ett tag kom även Humlan upp i sängen och då började det stora puss-och-kram-kalaset. Där skulle man varit beredd med filmkamera... Vad de mös de där två, buffade och bökade, la tassarna om varandra, de riktigt hånglade :-)

Till slut lugnade de ner sig lite och då tog jag bilden här ovan :-) Elliot och söta Humlan har after-sex.

Sen åkte vi hem! Hoppas på att det ploppar ut ett gäng ulliga gulliga filurer om ett par månader!
Var hemma precis lagom till handbollen. Och jag tycker det är rätt skönt att folk, enligt Facebook, inte har värre problem i livet än att "Familjen Annorlunda" utgår en måndag till förmån för en av Sveriges VM-matcher. Herregud, säger jag bara...!! Men men, skönt som sagt om folk inte har värre problem än så. Jag lyckades somna i pausen, var ju duktigt... Fast missade bara två minuter av andra halvlek.

Nu har jag krupit ner under täcket för andra gången idag, hoppas på att somna inom kort! Imorrn måste jag försöka släpa mig iväg till spinningen. Känns inget kul alls för tillfället, kroppen funkar inte, det är jobbigt att behöva åka iväg när man äntligen kommit hem och det känns inget roligt nånstans! :-( Men jag hoppas det blir bättre snart, har en "liten" svacka just nu och det känns som det mesta kvittar, det skrämmer mig att jag inte ens orkar bry mig om att de tänker köra in en lång nål i armhålan på mig inom en antagligen ganska snar framtid. Borde inte kunna sova eller slappna av alls med den vetskapen...
Published with Blogger-droid v1.6.5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar