Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 14 januari 2011

Morgontrött, så nära en sex-novell man kan komma! och så tillökningen då

Idag siktar jag på besöksrekord...! :D

Börjar bli allt svårare att komma upp på mornarna nu. Är liksom trött på det mesta, vill bara stanna kvar långt ner under täcket. Men upp och iväg kommer jag, varje morgon...! Och bara man kommer iväg och får igång lite värme i bilen så brukar det kännas bättre. Och jobbet funkar ju också, som tur är!

Efter jobbet åkte jag till Västra lund och hämtade Elliot. Jag sa ju igår att jag jag skulle berätta något kul idag och det är att Elliot ska få bli pappa! :) Kalla mig löjlig men man blir barnsligt glad och stolt när någon visar intresse för en's små varelser! :) Det är inte bara jag själv som tycker han är snygg och go', det finns fler som gör det! :) Så jag hämtade honom och så knallade vi ner till Fredrik en stund. Sen bar det av till Vadstena. Först en liten runda med hundarna så de skulle få kissa av sig, men Elliot är ju inte riktigt grabben som har tålamod med stort t... Han jagade stackars fröken, låg som en sköldpadda på backen och paddlade för att kunna nå fram till henne. Och inte blev det bättre av att hon dessutom var ganska intresserad av hans uppvaktning... :) Till slut pustade och frustade han så jag trodde han skulle få hjärtsnörp eller nåt. Vet ju själv hur obehagligt det är att motionera i minusgrader, tänk då att vara liten hund... Men han behövde ju aldrig oroa sig för att frysa i alla fall! Så gick vi inomhus och kunde släppa hundarna. Och Totten hängde i öronen på henne direkt. Nosa här, sniffa där, slicka everywhere... Han visade sig vara en riktig romantiker, han skulle gosa, slicka öra, lägga tassen om henne och hela köret så hon tröttnade ju efter ett tag och sprang iväg. Så han fick jaga efter och göra om hela proceduren igen. Att killen har drifter har jag ju märkt ganska tydligt tidigare, men han var definitivt inte van vid att bruden stod still... :) Han var beredd att sticka mest hela tiden :) Efter ett tag började han förstå vad det hela gick ut på, och då spelade det inte så stor roll vilket håll han kom ifrån... Framifrån, från sidan, på benet, på halsen, upp på bakbenen och vara glad bara! :) Monica hjälpte till att hålla i Humlan (tiken) så hon inte skulle sticka iväg, och då hittade han rätt ganska snabbt! Mattes pojke det! :D De pålästa vet att hundar sitter fast i varandra ett tag när de idkar älskog och då kan det gå ganska illa för båda parter om någon av dem får för sig att slita sig loss. Så vi fick hålla i dem. Ingen konst alls i början, de var så trötta, Elliot låg på Humlans rygg och flåsade :) Men när ca 15 minuter gått började han bli rastlös. Fick övertala honom att stanna kvar i några minuter till så att de lossnade från varandra :) 

Så det var det det! Det är faktiskt jäkligt fascinerande att se hur instinkterna styr, de bara fattar hur det ska gå till! Efter en stund i alla fall... :) Men ändå, de har ju varken internet, tv eller tidningar (vad medeltida det sista lät då...) att tillgå, de förstår ändå! Ska tillbaka på söndag igen för en ny omgång så att vi liksom "ringar in" löpet, så vore det väl attan om det inte tagit sig sen! Ett gäng mini-Elliot'ar i mars, vore ju suveränt! :)
Stolt blivande pappa! :)

Så det var min dag det! Nu "firar" jag tillökningen med ett glas vin :) Är skettrött så det blir sängen snart. Spinning imorrn igen. Om jag orkar... Behöver verkligen sova ut nu, känner jag!

Ha en bra helg!

Motala i julbelysning. Hoppas de tar ner brötet snart!!
Skulle man sätta sig på en pulka på vägen mellan husen (den som går från
vänster till höger är f.ö. rv 50, för er utbölingar
:) ) och åka rakt ner så skulle
man hamna i Vättern! Tror jag stannar vid ETT glas vin ikväll...
:D

1 kommentar:

  1. Åh, hoppas det blir några små mini-Elliots, kram kram Marie

    SvaraRadera